Biler

Spillet skifter biler fra maruti suzuki

Det produserte sin første bil, den ikoniske 800 i 1983 og med dette, det forårsaket en sårt tiltrengt teknologiske utviklingen i landet. Med en imponerende portefølje av totalt 15 merker og over 150 varianter, fra 800 til den nyeste Ertiga, tilbyr selskapet makeløse tjenester gjennom sitt utbredt nettverk av 933 forhandlere, 2,946 bensinstasjoner og 30 uttrykkelig bensinstasjoner over hele landet.

Alto 800

Landets høyeste mestselgende entry-level kombi - Alto, nå døpt og re-lansert som Alto 800, er rask viser seg for å være ennå en annen suksesshistorie for marque Indo-japanske. Nå i sin syvende generasjon, denne moderne reinkarnasjonen av de ikoniske Maruti 800 kan skilte med et bedre grunnlag, kjører bedre egenskaper, en recalibrated suspensjon oppsett, forbedre strøm-til-vekt ligningen og en ARAI sertifisert kjørelengde på 22.74kmpl. Den nye Alto-800 er tilgjengelig i seks varianter.

Swift

Når Maruti lansert sin "boble" stylet bil - Swift i landet i 2005, ble det en umiddelbar raseri. Swanky, stilig og raske, dette var en kombikupé som forandret landets holdning til hatchbacks og opprettet nye standarder i bilindustrien. Bevæpnet med avanserte og innovative funksjoner, anstendig skapningen bekvemmeligheter og strålende motor alternativer, selv nye Swift kan skryte av uslåelig kraften og ytelsen og fortsetter å være en blant merket best-selgere i landet.

Dzire

Maruti treffer spikeren med sin praktiske, no-nonsense, hver dag, sub fire meter bil - Dzire. Nå i sin andre generasjon, er bilen tungt inspirert fra nye Swift og Kizashi. Med en støvel som er bare 145mm lengre enn dagens generasjon Swift, er de sære ser nye Dzire tilgjengelig i både bensin og diesel motor alternativer og kan skilte med funksjoner som en tofarget dashboard, integrert stereo (høyere varianter) og en rekke sikkerhetsutstyr. En annen bestselgende bil i Maruti Suzuki portefølje!

Vognen R

Vognen R, en annen Maruti Suzuki het-selger høy-boy hatch, har nylig gjennomgått en massiv oppgradering. Maruti har forsøkt å løse alle de store feilene av forrige generasjon vogn R denne gangen. Oppgraderte bilen nå kommer med rikelig innvendig plass, flott setekomfort, forbedret gear Skift kvalitet, komfort og sikkerhet funksjoner og verdi-for-pengene priser, alle som gjør det en anstendig og praktisk bybil.

Ertiga

Ifølge en fersk rapport fra Google er Maruti's Ertiga den mest søkte personbil i India nå. Og hvorfor ikke? Denne MPV passer koppbrett til 7 komfortabelt i tillegg til å skryte av en stor bagasjeplass. Morsom å kjøre, ennå nøysom, god stasjonen dynamikk og en rekke funksjoner gjør Ertiga - en perfekt balanse mellom ønske og praktiske.

Ritz

Maruti Suzuki har klart konstruert Ritz, sin enestående byen pendler, for urbane kjøring. Skryte av generøse benplass og høye sete, er dette en bil som lar timer med stress-fri byen stasjonen, takket være lys styring og praktisk plassert girspaken. Bevæpnet med rev-lykkelig twin-cam-motor og myk fjæring, er dette en by bil som lett cruise nedover veien, og er lett å parkere også, takket være sin genialt utformet kompakte dimensjoner.