Biler

Boltless hyller er best for sin allsidighet i bruk

Det finnes en rekke hyller enheter og lagring som er tilgjengelig i markedet. Boltless hyller er en hendene ned vinner blant resten. Les videre for å vite hvorfor det er den beste lagringsenheten for noen lager.

Selskaper på utkikk etter den perfekte løsningen for lagring av sine produkter kan vurdere å kjøpe mange av de forskjellige typene stativ tilgjengelig i markedet. Før du velger en, må du bestemme behovet for lagring av firmaet. Faktorer som anses mens du velger en bestemt type rack kan omfatte vekt og størrelse av artikler som er lagret på stativer. Tilgjengelig plass for å installere stativer er et annet punkt som du bør huske på når med å kjøpe stativer. Boltless shelvings synes å fascinere mange av bedrifter på grunn av deres glatt design og lomme-vennlig pris.

Selskaper av alle størrelser som denne formen for reoler for deres fantastiske vise effektivitet sammen med lagringskapasiteten. De viktigste komponentene i strukturen i en boltless hyller er klinke bjelker og innlegg laget av stål. Hyllene er laget av ulike materialer som, wire, fibertre, etc. Klinke bjelker bli låst i innleggene som stål innlegg tilby støtte til klinke bjelker. Det finnes en rekke grunner Hvorfor boltless hyller løsninger er foretrukket i fabrikker og varehus fremfor andre typer hyller enheter. Et blikk på noen av årsakene til dens popularitet kan forklare situasjonen.

Montering prosessen er enkel:

Hvordan du setter sammen de fleste av disklagring enheter blitt en enorm oppgave etter å bringe alle sine deler til installasjonsstedet. Innebygde shelvings er vanligvis for tungt å bære fra ett sted til et annet. Det er bedre å sette sammen alle deler av boltless shelvings etter bærer dem til installasjonsstedet. En gummihammer og en hammer er alt du trenger for montering eller demontere prosessen med hyller enheten. Prosessen blir ikke slitsomt og rotete med bruk av klipp eller bolter.

Allsidig lagring alternativer:

Ingen andre hyller løsning er så allsidig som boltless hyller. Det kan lett forvandles til forskjellige konfigurasjoner. Det hjelper deg å få ulike løsninger med samme enhet boltless hyller. Det er ingen-panelet eller svaie spenne å hindre din tilgang til flere hyller fra hvilken som helst retning. Så, du får en sjanse til å bruke hver bit av plass du får på hyllene.

Holdbarhet:

Boltless hyller enheter kan tåle selv vekten av tunge gjenstander. De fleste av hyller enheter av denne typen er vanligvis utstyrt med wire dekk eller partikkel styrene. Begge disse alternativene er i stand til withstanding en tung vekt.

Tilpasning er enkelt:

Klinke bjelker av hyller, kan du justere høyden og størrelsen på lagringsplassen. Flytte hyllene opp og ned hjelper imøtekommende produkter av alle størrelser på hyllene. Så får du bruke hver bit av plass på hyllene.

Lav pris: Til tross for at mange av de nyttige funksjonene, boltless hyller er billig og er et perfekt valg for lagring av tunge artikler. Videre er det ikke nødvendig å bruke en masse tid i sammenstillingen det med bolter og muttere.

Det er vanskelig å fastslå Hvis du trenger boltless hyller eller noe annet på lageret. Spesialister kan hjelpe lager eiere i denne saken. Det er bedre å gjøre en betydelig mengde forskning på de tilgjengelige typene av dette produktet før du bestiller for hyller.