Biler

Bilindustrien karrierer for nybegynnere

Uansett hvilken karrierevei du velger, må du starte nederst og gjøre veien. Det er ikke annerledes når det gjelder bilindustrien hvor nybegynnere må starte med rimeligste jobber.

På jobb eller klasserommet læring?

En faktor som vil avgjøre oppføring nivå jobbene du vil kunne få er legitimasjonen du har. Noen mennesker har naturtalent for deler og vet hvordan å fikse en bil som har brutt ned og få det til å fungere igjen. Hvis du er tilfreds med å gjøre de generelle reparasjoner på biler, kan du arbeide med en garasje og lære på jobben.

Hvis planen er å kvalifisere som en akkreditert auto-tekniker som kan arbeide på forhandlere, bil fabrikker eller profesjonell auto butikker, må du imidlertid få papirene. Det er ulike auto-kurs som du kan ta avhengig av dine interesser. Du kan velge å spesialisere seg spesielt systemer som bremsesystemer, motorer, auto kroppen etterbehandling og andre.

Merke teknikere

Et annet alternativ er å starte som en merkevare auto tekniker. Dette betyr at trening med ulike produsenter på deres forhandlere eller planter. Lærling jobber er en av de entry level-jobbene som du kan få i bilindustrien.

Det er to viktigste fordelene med denne typen oppføring jobb. En er at læretid innebærer å arbeide på hver eneste del av forsamlingen linje så du får en rekke ferdigheter som vil være verdifulle når du søker bedre muligheter. En annen er at du kan registrere deg for kurs som vil gi deg høyere kvalifikasjoner så du får sjansen til å gå videre fra en oppføring nivå jobb.

Jobber etter post-videregående treningsprogrammer

Bortsett fra trening med bilprodusentene får en annen rute til bilindustrien tekniker jobber noen post-videregående opplæring. Programmer normalt vare mellom seks måneder og år. Kursene innebære intensiv trening gjennom teori og praktisk opplæring. Du kan velge kort kurs i særdeleshet ferdigheter.

Bedre papirer, bedre lønn

Det er standard kvalifikasjoner som vil få deg forbi nybegynner jobber å bedre betalte jobber i automatisk og gi deg en sjanse til å bygge automotive karrierer. Arbeidsgivere verdi sertifisering og er villig til å tilby bedre lønn for den. Flertallet av ansatte krever at deres serviceteknikere få sertifisering.

Sertifisering er tilgjengelig i åtte forskjellige områder. Når du ønsker å flytte forbi nybegynner jobber, og bli en fullverdig automotive tekniker, vurdere hvis du ønsker å spesialisere seg og hva du ønsker å spesialisere seg i, avhengig av dine interesser og karriere ambisjoner. Du kan velge å trene i motoren reparasjon, motorytelse, automatisk overføring og deler, bremsesystemer, oppvarming og air condition, elektriske og elektriske systemer, fjæring og styring eller manuell kjøre tog og aksler.