Biler

Teorien test emner

Det er viktig for deg å forstå de ulike emnene innen førerprøven i teorien for å gi deg en bedre sjanse til bestått. Dette er emnene på førerprøven teori:

Ulykker

Årvåkenhet

Holdning

Dokumenter

Fare bevissthet

Motorveien regler

Andre typer kjøretøy

Road og trafikkskilt

Reglene av veien

Sikkerhet for kjøretøy

Sikkerhetsmarginer

Kjøretøy Handlings

Kjøretøy lasting

Ærverdige veier brukere

Selv om listen kan virke ganske lenge, har teoriprøven å tilfredsstille ulike områder av teori for å teste dine kunnskaper om veien. Du ikke vil sannsynligvis bli testet på alle emnene ovenfor, de viktigste er:

Årvåkenhet

Eksempelspørsmål: Objekter som henger fra indre speilet kan?

Begrense visningen

Konsenterer sin oppmerksomhet

Forbedre din kjører

Hjelpe din konsentrasjonsevne

Svaret på dette er A og C, årvåkenhet delen av testen er gjort for å teste din konsentrasjon og evne til å forutse farene i veien. Tar kjøring leksjoner vil hjelpe deg å bli mer varsel og spørsmål som dette bør bli mye enklere.

Fare bevissthet

Eksempelspørsmål: En driver trekker ut av siden veien foran deg. Du har å bremse hardt. Du bør

Ignorere feilen og bo rolig

Flash lysene til å vise din ergrelse

Lyd Hornet for å vise din ergrelse

Kjøre forbi så snart som mulig

Svaret er A, dette seksjoner tester hvordan du håndtere farer og din bevissthet om dem på veien. De fleste av disse spørsmålene vil bli ledsaget av bilder som ber deg om et objekt i dem. Din fare bevissthet blir større med praksis på din kjøring leksjoner.

Road og trafikkskilt

Eksempelspørsmål: Du må følge skiltene gi ordrer. Disse tegn er det meste i

Grønne rektangler

Røde trekanter

Blå rektangler

Røde sirkler

D er svaret på dette spørsmålet for eksempel. Ved å vite din trafikkskilt, vil du få de fleste av svarene på disse typer spørsmål. Det er noen tegn som ikke vil oppstå på din kjøring leksjoner, derav hvorfor det er et viktig område å revidere for din teori teste.

Motorveien regler

Eksempelspørsmål: Hva er nasjonale fartsgrensen for biler og motorsykler i sentrum kjørefelt av en tre-lane motorvei?

40MPH

50MPH

60MPH

70MPH

Svaret er D, du er ikke tillatt på en motorvei som elev sjåfør, og det kan ikke bli undervist på din kjøring leksjoner. Det er viktig å vite motorveien reglene for dette svært grunn, det er et farlig sted for en uerfaren sjåfør og mange er kampanjer for å få det plassert på DSA kjøring pensum.

Det er noen andre hovedtemaer for eksempel sikkerhetsmarginer, sikkerhet og kjøretøy og sårbare trafikanter, men disse er emner du kan ta en titt på deg selv ved hjelp av en teori testen Spørsmålsbank.