Biler

Auto karrierer for funksjonshemmede

Funksjonshemming er ikke manglende evne. Det er ikke bare et ordtak men et faktum at mange mennesker som lever med fysiske utfordringer er bevise med jobber i ulike sektorer og bransjer, inkludert auto industri.

Arbeider på hjul

Det er mange forskjellige yrker som en funksjonshemmet person kan komme inn i auto-verden. De kan arbeide i salg og markedsføring, mekanikk eller teknikere, samlebånd arbeiderne, ingeniører og andre.

Likesinnede salg

I salg for eksempel der en forhandler selger biler som har blitt tilpasset for personer med funksjonshemminger, ville en selger som kjører slik bil seg være den perfekte personen å selge ideen og bilen til en potensiell kjøper for funksjonshemmede.

Faktisk, gjøre noen av forhandlerne som er i nisje av kjøretøy som er tilpasset for funksjonshemmede sterk virksomheten. Arbeid i slike en bilforhandler har ansatte med ulike funksjonshemminger og sender et budskap om håp, aksept og forståelse til personer som kjøper biler som gjør for kundelojalitet.

I auto-jobber der en tekniker eller mekanisk fungerer på ulike deler av bilen, er de viktigste ferdighetene hånd-øye-koordinasjon og fingerfølsomhet i ulike verktøy. Kunnskap om hvordan ulike deler og systemer arbeid er slik at problemer kan bli diagnostisert og utbedret alle viktige. En mekaniker som har disse ferdighetene kan derfor gjøre jobben sin som en stand-bodied tekniker. På samme måte bør ingenting stoppe deg fra å jobbe som en auto kroppen sluttbehandler som malinger biler på en bil produksjons-anlegg eller en auto-verksted.

Komme i gang

Kanskje hadde du drømmer om å bli en automotive servicetekniker eller bygge en annen auto-karriere. En ulykke som etterlater deg med fysiske utfordringer bør ikke stoppe deg. Faktisk, som en del av agendaen til å gjøre fasiliteter tilgjengelig for funksjonshemmede, finnes det en rekke stater som tilbyr teknisk opplæring i automotives for unge mennesker med funksjonshemninger. Institusjonene er finansiert av kommunene eller staten utvikling kattunge.

Noen av disse høgskoler også kjøre en arbeid emisjon agency. De hjelpe studenter som fullfører kurset for å finne auto karrierer. Dette er en stor hjelp for dem på grunn av utfordringen de ellers ville ha i å få skjemaet sted til sted på jakt etter en jobb.

Velferdsorganisasjoner

Det finnes også veldedighetsorganisasjoner som har også trappet opp til å hjelpe personer med funksjonshemninger bli produktive medlemmer av samfunnet. Det finnes også veldedighetsorganisasjoner som tilbyr en tjeneste hvor de kjøpe uønskede biler og fikse dem opp for ufør folk hvem nød seg. Slike veldedighetsorganisasjoner ansette ofte automotive serviceteknikere som har funksjonshemminger seg å arbeide på kjøretøyene. Veldedige også foreta reparasjon og vedlikehold av kjøretøy som holder arbeidet kommer for teknikere.

På skrivebordet

Noen jobber i bilindustrien kan gjøres fra bak et skrivebord. En er en dispatcher jobb. Assistanseansvarlige arbeide for transportselskaper som har flåter av lastebiler. Assistanseansvarlige også arbeide for offentlig service skaffe som politi, brannvesen og sykehus.