Biler

Klubben, "volvo saved my life"

Mange hundretusener av mennesker bare i Amerika er drept i bilulykker hvert år. Videre er det noen anslag som viser over 40 000 mennesker dør hvert år som følge av skader mottatt i de krasjer. Selv om det har vært store forbedringer i engineering og design, som har brakt mange sikkerhetsfunksjoner til dagens biler, kan ingen bilprodusenten som foreløpig, hevde å ha en bil som er 100% sikker; Dessverre, det er fortsatt en pipe drøm.

Men ikke kan du fortsatt benekte det faktum at det er noen biler som har spilt en betydelig rolle i å redde driveren og eller passasjerenes liv. Som for overlevende, de anser seg selv veldig heldig. Dette er hva Volvo lagret My Life Club handler om, fordi det består av eiere som ærlig vurderer selv heldig å ha vært i deres Volvo på tidspunktet for ulykken, som i en annen bil ville ha betydd en altfor tidlige død. Nedenfor er to personer som er medlemmer av Volvo lagret My Life klubben:

1 - Bowles familien i Broken Arrow, OK - under en familietur i 2000 Volvo Cross hjemlandet til lokale rec center, Bowles familien, mens du kjører i venstre veibane og kort vei fra rec center, var bak-endte. Joey og Gentry tarmer, i forsetene ble fanget av setebelter, mens i baksetet; parets to spedbarn sønner ble reddet ved riktig behersket barnesete, hvorav alle forhindret skade for alle passasjerer. Men var bakenden kollisjonen ikke alt de hadde å bekymre fordi bilen ble presset inn i motgående trafikk i skjæringspunktet.

Heldigvis, Joey tarmer oppnådd kontroll over langrenn hindre en annen ulykke. Flaks Bowles familien hadde den dagen hadde å gjøre også med bilen sin til å holde dem trygt nok å gå bort fra ulykken uten en skramme. Krisesvarpersonell fortalte dem at deres kjøretøy, på den tiden, var den sikreste på markedet. Selv om vedvarende skaden til bilen utgjorde det, kunne tapet som kunne ha skjedd med familien ha vært mye større.

2 - Connie Scanlon i Grayslake, IL - "du ikke kan slå en Volvo i en ulykke." Det var ordene Connie Scanlon hørt i ambulanse, mens du er på vei til sykehuset å motta behandlinger for skader etter at hun var involvert i en multi-bil ulykke der alle vinduene ble blåst og hennes Volvo summert. Takket være hennes Volvo stasjonsvogn, hun bare mottatt mindre skader, men kom unna med en førstehånds leksjon om hvor mye verre det kunne ha vært ikke har hun kjørt en Volvo.

Historiene ovenfor er bare to av mange Volvo lagret My Life Club medlem historier.

Den største verdien av en Volvo er deres velkjente sikkerhet. Utvilsomt, hele bilindustrien er på utkikk etter måter å gjøre fatal auto ulykker en ting fra fortiden, men inntil den dagen kommer, drivere av Volvos kan være sikker på å være så trygt som mulig. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan en Volvo kan hjelpe deg og dine kjære bo trygt, kan du komme å besøke O'Steen Volvo i dag.