Biler

Hvordan finne ut om dekk montører har riktig kvalifikasjoner

Så mye som vi kan gjerne være, kan vi umulig være eksperter på alt. Og hvis du ikke er som ekspert dekk montører, du er ikke alene. Mange av oss slår til et familiemedlem for ting som er relatert til våre biler, men selv om du har noen å endre din olje og sjekk bremsene, dekk passer er ikke nødvendigvis i huset deres hjulet. Som sådan, er det viktig at du tar bilen din til en profesjonell å ha dekkene dine inspiseres, roteres og erstattet. Men det er ikke så enkelt som bare å ta bilen til nærmeste garasjen og håper på best. Du vil være sikker på at potensielle dekk montører har riktig kvalifikasjoner og vil vite hva de gjør og vil kunne gi deg råd om hvilke alternativer som er best for dine behov.

En flott måte å finne ut om omdømmet til dekk montører kan være å se på online vurderinger av garasjer generelt og ansatte, spesielt, så du kan finne en med et virkelig godt omdømme. Du vil se etter noen som har bygget en gjenta klientell, så dette betyr at folk har vært fornøyd med sin erfaring og har gått tilbake.

En annen måte å sikre at du bare vurdere erfarne og kvalifiserte dekk montører er å be om henvisninger fra folk du stoler på. Du kan selv kaller bilforretningen din og spør om det er noen dekk montører som de har en relasjon med.

Før du går inn i en garasje, bør du gjøre noen undersøkelser på Internett om hvilke kvalifikasjoner du leter etter. Avhengig av hvor du bor, kan det være enkelte tester som må tas eller visse kurs skal fullføres. Hvis du utdanne deg selv før du går, har du en mye bedre oversikt over spørsmål å stille og ting å se etter når du vurderer dekk montører.

Når du går inn i garasjen, bør du holde et øye for sertifikater på veggene, og hvis du ikke ser noe, ikke nøl med å be om å se dem, eller for noen form for bekreftelse på at de er utdannet og kvalifisert til å jobbe med deg og å hjelpe med din dekk beslutninger. Også bare har en normal samtale med dekket montør og se om du liker ham som en person. Du vil føle deg komfortabel stille spørsmål, og snakker om budsjettet og uttrykke noen bekymringer som du måtte ha, så hvis du føler deg ukomfortabel med personen, bør du sannsynligvis holde utkikk andre dekk montører. Hvis de satt opp noen slags oppstyr om viser bevis på sine kvalifikasjoner, bør du vurdere at en rød flagg og holde utkikk etter noen andre.

Du kan også be om å bo og se på mens bildekkmontør vurderer kjøretøyet slik at du kan få en følelse for måten han jobber, og hvis han synes erfarne. Ikke komme i veien, men gjøre din tilstedeværelse kjent.