Biler

Auto interiør konseptet bøker

Hvorfor bruke en konsept-bok

Sette ideer sammen i en bok eller en samling er ikke et nytt konsept. Folk har gjort dette for aldre fra nye bad oppussing til landskapet i bakgården. Jeg har ikke sett det gjort altfor ofte med auto interiør. Jeg har også sett en masse mennesker ulykkelige fordi de ikke får akkurat det de ønsket, hovedsakelig på grunn av mis-kommunikasjon.

Jeg kjører en auto interiør virksomhet, og hvis en kunde ikke innbringe bilder vi gjør alltid en Internett søk del av utformingsprosessen. Det er for vanskelig å få inn i andres sinn. En godt konsept-bok gir fokus og retning til prosjektet og hjelper designer/Philadelphia få et bedre grep på hva du virkelig ønsker.

Jeg elsker når en kunde kommer inn med en hånd full av bilder av hva de vil og ikke vil i deres interiør prosjektet. Mesteparten av tiden kommer vi ut av design møtet med nye ideer som er inspirert av boken uten å kopiere andres design direkte. Egendefinerte interiør bør være tilpasset til eieren av kjøretøyet og deres personlighet og stil.

Hva er en konsept-bok?

En konsept bok engang har ikke å være en bok, kanskje det er en datamaskinfil eller en mappe full av bilder og møbeltrekk materielle ideer. Jeg har hatt kundene kommer inn til et design møte med bilder som er lagret på telefonen sin. Hva som fungerer for deg, er hva som fungerer for meg. Det er alltid lettere for interiørarkitekt for automatisk å ha en idé om hva du vil og selv hva du ikke ønsker. Kommunikasjonen blir så mye klarere, og du er far færre sikkert å bli skuffet fordi bildet i tankene dine som er oversatt til noe annet når du forklare konseptet for designer eller Philadelphia.

Hva som skal inkluderes i en konsept-bok

Noen ting du bør huske på "book" er definitivt farge ideer og fargekombinasjoner som du tenker på. Dette vil begrense stoff valgene du har å gjøre med Philadelphia og de vil mer enn sannsynlig vet hva stoffer å vise deg basert på din fargevalg uten å kaste bort tiden din og deres ser på ting du ikke ønsker. Møbeltrekk materielle type og stoff tekstur er også noe å vurdere. Tross alt, vil en høy glans vinyl ha en annen effekt enn antikke skinn.

Lagre massevis av bilder av ulike interiør ideer fra Internett og magasiner er dette sannsynligvis hvor de fleste av dine ideer vil komme fra. Fine med auto-interiørdesign er at det kan brukes til alle typer kjøretøy. Hva ser bra ut i en ny modell BMW vil se like bra ut i en 46 Chevy, Ford, etc. så ser på alt.

Andre kilder til inspirasjon

Hvis du kan gjøre det til en bil viser i ditt område, anbefaler jeg at det. Car viser kan gi deg massevis av ideer og inspirasjon for prosjektet, og beste er du kan møte bileiere og få deres råd også. Alle du møter på en bil-show er en god referanse. Det er en gitt at de elsker biler og mer enn sannsynlig de liker å snakke om sin bil og noen nye bil prosjekter som kan komme opp (bilen). De fleste av disse gutta og damene har bygget en bil eller to, og vil sannsynligvis ha pekere for deg utover bare din indre konsept. Det er alltid bedre å lære av andres erfaring enn din egen etterpåklokskap, de vil også ha fører på god mekaniker, maling & kroppen butikker og møbeltrekk butikker i ditt område. Så ha det gøy, ser rundt, ta bilder og deretter komme i gang!