Biler

Golfbiler - en absolutt nødvendighet

Tror du at golfbiler er en absolutt nødvendighet for enhver spiller? Det er vanligvis ikke et spørsmål om liv eller død, men kjører en sikker kan gjøre spillet mer behagelig.

Det er viktig at golfbiler styres med respekt og skal fungere riktig. Hvis ikke, de har vært kjent for å ødelegge seriøst et kurs. Men langt viktigere er det faktum at hvis de er drevet feil, kan de også induserer skader og ulykker til sjåføren, passasjerene og dem rundt seg. Kjøre ansvarlig er ikke bare en klisjé "for motorveien men golfbanen også.

De første golfbiler stammer rundt slutten av 1940-tallet og ble utformet utelukkende for personer med funksjonshemninger. Nesten "to tredjedeler av alle regulering 18-hulls runder" spilles med dem. Noen stater tillater dem å bli kjørt på byens gater.

I årene som har gått, var bruk av unge menn og kvinner som er kalt "caddyer" nødvendigheten av hver spiller. De ville bære klubbene og en god caddie kunne dømme hva club spilleren ville trenger neste. Nå, siden økt bruk av disse kjøretøyene, veldig få spillere bruke caddyer.

Det er flere tips som kan gjøre noen bruk mer trygg. Det er uklokt å tillate mer enn to personer på en gang å ri inne og aldri tillate noen å "fange en tur" på baksiden. Det er best å holde hele kroppen inne i bilen mens den er i bevegelse.

Overskrid fartsgrensen ikke mens du kjører, og ta svinger sakte og forsiktig. Og husk å sette på håndbrekk når du stopper. Når du kjører i revers eller på våte eller ujevn grunn, alltid Vær ekstra forsiktig.

Det er svært viktig å fjerne nøkkel fra tenningen, hver gang du avslutter kjøretøyet. Ikke drikke og kjøre og ikke forvent disse kjøretøyene til å beskytte deg hvis det er lyn.

Foruten sikkerhetsregler er det også viktig at drivere ta ekstra forsiktighet om å ikke skade kurset. Disse "nødvendigheter" kan faktisk føre til mye regning til eieren av kurset. For eksempel, dekk ruts i myk eller gjørmete områder er ikke bare skjemmende, men kan ta svært lang tid å "helbrede".

Når disse transporter stadig drives over samme område, komprimering av bakken og gresset kan føre til, og kan definitivt være en skade til banedekke. Hvis ledelsen sier kjøretøyer ikke tillates på bestemte dager på grunn av byggingen, vær eller andre omstendigheter, spiller fair og overholde disse reglene for å beskytte og holde kurset i topp stand. Staying out of non-retters områder som blomsterbed, vil myrer og nylig plantet gress steder også være en viktig regel å observere.

Golf vognene er en behagelig transport som bokstavelig talt millioner av sportsentusiaster hengi seg. De er en nødvendighet for spillere med en funksjonshemming. De har også muligheten til å øke hastigheten på spillet dermed åpnet for mer tålmodighet blant dem som er neste i køen til tee off.