Biler

Kjøpe golfbiler 101

Hvis du ønsker for å kjøpe golfbiler for bedriften, tror du at du har grunnleggende kunnskap kjøpe nødvendig for å gjøre en god avtale? Hvis ikke, så her er scoop på alt du bør vite før du kjøper en eneste av disse kjøretøyene.

Noen av de første spørsmålene noen første gang kjøperen har å spørre seg selv inkluderer: vil du kjøpe en elektrisk eller gass motor? Hvor mye vil du måtte investere i å lade en elektrisk motor? Hva slags Vedlikeholdsprogrammet må du utføre? Hvor verdifullt er en garanti? Bør du kjøpe fra en privat selger eller en forhandler, og hvis en forhandler, gjør de "hjemmebesøk"? Dette er alle like viktig spørsmål for alle kjøperen av golfbiler.

Valget å kjøpe en gass-drevet eller elektrisk bil er helt til din preferanse. Selv om, hvis du kjøper en for personlig bruk, kan du sjekke med din HOA som gass-drevet modeller ikke kan tillates. Eller, hvis de tillater begge modeller, kan du måtte betale en liten bruk avgift.

Hvis du har gjort leksene dine, bør ikke du være "snakket inn i" en eller annen form av motoren. Dette bør være ditt valg basert utelukkende på det du lærer om hver søkemotor fordeler og ulemper.

Men hvordan vet du hvis en gass-drevet motor er bedre enn en elektrisk eller vice versa? Det er egentlig ikke et godt svar på det spørsmålet, og det er grunnen til hvorfor produsenter gjør begge deler. Valget virkelig ligger med din egen preferanse og situasjonen der du vil bruke den.

Begge har om den samme levetiden så lenge du holder med regelmessig vedlikehold. Levetiden til golfbiler kan være så lenge som 30-40 år, eller enda lenger.

I dag synes det som om gass-drevet motor er mer populært. Noen produsenter konverterer selv elektriske motorer til gass-drevet å holde tritt med etterspørselen.

Det er også en enorm forskjell i motoren sammenbrudd reparasjoner. Hvis en elektrisk motor slutter å fungere, mest sannsynlig må du ta det tilbake til forhandleren for reparasjon. Hvis en gass-motor avsluttes, kan du sannsynligvis ta det til noen som har god kjennskap til reparasjon gass-drevet motorer. Ved å gjøre det sparer du massevis av penger som er samlet.

Bruk alltid anbefalt batteristørrelsen for elektriske kjøretøy. This er viktig. Du kan lære om batteriet Stell og vedlikehold online eller forhandleren du kjøpte kjøretøyer fra.

En av gledene av å kjøre golfbiler som produseres i dag er faktum datamaskiner betjene dem. De er ikke bare gledelig å kjøre, men de opplever svært lite "dødtiden".

Fleste av disse opplysningene er rettet til første gang kjøper. Den aller første beslutninger og valgene du gjør kommer sannsynligvis til å være din mest avgjørende seg. Det er viktig at du vet hva du skal se etter og hvor mye det vil ta å operere og vedlikeholde golfbiler.