Biler

Passerer kjøringen din test - unngå å gjøre disse 5 feil og bruk sunn fornuft

Det er mange grunner til hvorfor noen mennesker ikke klarer å få deres førerkort. Det er faktisk en enkel test hvis du tar deg tid til å forberede seg for den. De fleste av feilene folk gjør er noe som de kunne lett unngått. Det er all sunn fornuft.

I stedet for å bekymre seg om din kommende test, kan du tilbringe tiden din med å forberede for det og får praksis. Bekymringsfull er bortkastet tid. Bare minne deg på at det verste som kan skje er at du gjør en feil eller to for mange og mislykkes. Det trenger ikke å være så stor av en avtale. Du kan bare lære av dine feil og erindre ikke for å gjøre dem neste gang.

Her er noen av de vanligste feilene som forårsaker student drivere mislykkes.

· Sørg for at du aldri, noensinne gjøre rullende stopper. Mange student drivere tror at det er greit å bare sakte ned. Dette er ikke tilfelle. Enten du kommer til en stopp skilt eller rødt lys, må du komme til en fullstendig stopp.

· Du må være i stand til å demonstrere at du er trygg med håndtering av hjulet. Alltid bruk begge hendene. Aldri grep for lag. Ikke hold det altfor lett. Begge hender skal være innpakket rundt rattet fast i de riktige posisjonene. Krampetrekninger hjulet vil koste deg noen poeng - kanskje til og med nok til å svikte deg.

· En annen feil som vil få deg til å mislykkes er feil kjørefelt endring. Gjør det til en vane å signalisere dine intensjoner - selv når du er den eneste bilen på veien. Husk også å først se og sjekke blindsonen før du endrer baner. Sjekk trafikken foran deg, og holder farten din.

· Aldri brems hardt. Det tar bare litt press på bremsen å bremse ned og stoppe. Den eneste gangen at hardt bremsing er akseptabelt er i en nødssituasjon. Mesteparten av tiden, er det ingen grunn til å gjøre det eller unnskyld for det.

· Aldri miste sporet av hastigheten din. Alltid vet hva hastigheten er, og om hvorvidt du bør avta eller fremskynde. Du kan miste poeng for å gå for sakte eller for fort. Du må lære å dømme kjøreforhold og værforholdene slik at du vet hva en trygg hastighet bør være. Hvis du kjører på en våt eller isete vei, er det akseptabelt å gå saktere enn bokførte fartsgrensen.

Alle disse pekerne Husk og unngå å gjøre disse feilene. Mens du er utvilsomt gjøre en feil eller to, kan du redusere sjansene for å gjøre for mange av dem så lenge du får masse trening og bruk sunn fornuft.