Biler

Kjøring guide - viktigheten av å velge den rette læreren og få god kjøring praksis

Det er allment kjent at omtrent halvparten av student drivere mislykkes på deres første forsøk. Hvis du nylig har sviktet din, du bør ikke føle seg motløs. Du er ikke alene. Det vil være nok av muligheter for deg å prøve igjen. Hvis du ikke har tatt prøven ennå, kan du meget vel være en av de 50% av første gang takers å passere.

Hva kan du gjøre for å sikre at du passere? Studie, praksis, praksis noen mer, lær dine svakheter, og fokusere på å få bedre: Dette er trinnene du må ta som en student-driver.

Studere kan ta litt tid. Jo mer du lærer, jo enklere blir det å kjøre. Du kan ha til å studere mye, men alt vil falle på plass som tiden går.

For å gjøre læreprosessen så enkel som mulig, sjekk ut noen online kjøring guider og praksis hver sjanse du får. Noen online guider kan tilpasses for å passe på statens lover og forskrifter.

Selvfølgelig, vil du fortsatt trenger en god lærer, selv om du har best læremateriell for hånden. Vær oppmerksom på at ikke alle gjør en god lærer. Noen mennesker kan ikke har tålmodighet til å lære deg. Noen kan få panikk for mye og kjefte på du over hver eneste lille ting. Dette er åpenbart mot sin hensikt. På den annen side, noen mennesker kan være for laidback å være en god lærer. Hvis de har dårlige vaner seg selv når du kjører, vil ikke de tror å peke ut dine feil for deg.

Når du får en ansvarlig og pålitelig lærer, kan du begynne å øve kjøreopplevelsen. Tenk om alt du har lært fra din leksjoner. Hvis du vet alle reglene, vil du finne det lettere å kjøre. Lag en liste over alt du har problemer med. Spør læreren til å hjelpe deg å forstå hva du gjør galt. Se på din online kjøring guider å se en video eller lese en tutorial på hvordan å gjøre hva det er du har problemer med.

Hvis, når som helst din praksis kjøring, begynner å bli nervøs, ta noen dype åndedrag. Prøver å bo så rolig som mulig. Slå radioen. Kontroller at det ikke er noen distraksjoner. Hvis du begynner å bli redd eller panikk, trekke av veien (sakte) og stoppe. Dette er også hvorfor det er viktig å ha en god lærer. Han eller hun skal kunne hjelpe deg med å holde deg rolig. Ta en pause fra å kjøre til du begynner å føle deg mindre nervøs.

Eneste praksis kjører når du føler deg rolig og forberedt. På den måten øvelsesøktene vil gå greit. Innen tar du veien test å få førerkort, bør du føle deg trygg nok til å passere.