Biler

Mobile nettsted eller mobil - hva du skal velge for din bil bilforhandler?

Ifølge NASDAQ: SCOR, hvor mye folk bruke smarttelefoner i USA har vokst til 58% av totale mobilbrukere i løpet av første kvartal 2013, en ni-prosent vekst sammenlignet med foregående kvartal. Videre handle ca 29% av smartphone-brukere på nettet, et tall som er sannsynlig å vokse. (Kilde: Forbes, 8 April 2013).

Denne trenden understreker viktigheten av mobile kompatible programmer for bedrifter. Men hva bør du velge - en mobil eller mobile nettsted? Denne artikkelen omhandler problemet med fokus på bil bilforhandler bedrifter.

Før diskutere hvilken som er bedre, la oss se hovedforskjeller mellom et mobilt nettsted og en app.

Mobile nettsted: det er svært lik en vanlig nettside, bortsett fra faktum at nettstedet er optimalisert for smarttelefoner og andre hånd holdte enheter. Akkurat som vanlige nettsider, vil disse nettstedene har tekst, bilder, videoer, etc.

Mobil: det er bare et kompatibelt mobil som må være lastet ned og installert på mobile enheter å operere. Noen av dem er webaktiverte, de andre er ikke. Noen vil ha innhold som kan åpnes uten Internett-tilkobling. For eksempel, inkluderer en app utviklet for auto-forhandler avtale planlegging, produkt søk, spesielle tilbud, etc.

Sammenligning av funksjoner

• Tilgjengelighet og tilgjengelighet: sammenlignet med en mobil, et nettsted kan enkelt nås i en webleser. På den annen side, behov en app å bli dataoverførte og installert på enheten. I tillegg er et nettsted lett tilgjengelig på tvers av flere plattformer, mens en app ikke er.

• Kompatibilitet: samme mobile nettsted kan brukes av alle mobile brukere siden den er kompatibel med alle enheter. I kontrast, kan en app bare fungere på bestemte enheter.

• Rekkevidde: sammenlignet med en mobil, mobilnettsteder har større rekkevidde fordi de er lett tilgjengelig på alle plattformer gjennom en nettleser. Mobilnettsteder er tilgjengelig for alle brukere som er på utkikk etter virksomheter som din.

• Enkel i deling: flere grupper som brukere og utgivere kan dele et mobilt nettsted. Ved å ha en URL-adresse, kan utgivere gi tilgang til sine mobile nettsteder fra deres nettside, blogg, artikkel eller pressemelding. I motsetning til dette, kan ikke en mobil deles.

• Personalisering: en mobil hjelper bedriften hvis du planlegger å tilby dine kunder en personlig program. En gang dataoverførte, kan en app tilpasses basert på kundens preferanser.

• Kostnader: mobilnettsteder er kostnadseffektive i forhold til å bygge en mobile app for ulike mobile plattformer. Videre er nettsteder også tid-effektive. Det tar mindre tid å utvikle dem og markedsføre dem i forhold til apps.

Hva ville være passende for auto-forhandler?

Mobilnettsteder og mobilprogrammer hver har sine egne fordeler og ulemper. Dette kan gjøre det vanskelig når du bestemmer hvilke ettall å velge for bedriften til auto-forhandler. Det avhenger helt på du og hva slags mobil tilstedeværelse du er ute etter din forhandler.

Hvis målet ditt er å være markedsføring-drevet, og hvis du vil opprette en bredere mobil tilstedeværelse med fokus på søkemotorer bør så du gå med en mobil nettsted. Hvis du vil en interaktiv engasjement med brukere og ønsker å gi dem med et program som hjelper dem med å holde kontakten med din forhandler, ville deretter en app være fornuftig valg.

Men hvis du virkelig ønsker å etablere en sterk mobil tilstedeværelse, vil både av dem hjelpe deg i sin egen måte. Går for en mobil uten et mobilt nettsted gir ikke mening. Men etter å ha et nettsted kan du utvide dine tjenester med en funksjonell mobil.