Biler

Den beste råd til å kjøpe en bil

Den eneste måten å sikre at du får så mye verdi som mulig ut av en ny bilkjøp er til å bli kunnskapsrik om emnet. Dette kan være vanskelig hvis du har pushy selgere som prøver å gjøre så mye som mulig fra deg. Selv om dette kan virke som mye, kan det oppnås.

Aldri tillate en bil selgere å presse deg til å kjøpe en bil som du ikke har råd til. Tonnevis av mennesker får snakket til å kjøpe en sportsbil av en sleip-tongued selger fortelle dem at de ser fabelaktig bak rattet. Når du kjøper en bil som ikke er innenfor budsjettet, kan du være sikker på at forhandler og selger - ikke deg, vil nytte.

Vet hvilken type kjøretøy er du ute etter før stepping foten inn hos forhandleren. Du kan gjøre din forskning på nettet for å finne bilen beste utstyrt for dine behov. Du vil også kunne finne en bil du har råd til, og ikke være svaiet av en selger.

Før du kjøper en brukt bil, kan du ordne å få en upartisk mekaniker sjekke det ut. Hvis dealeren fornekter dette, kan du se et annet sted. En god mekaniker kan gi en upartisk mening om noen problemer med kjøretøyet, som tegn at bilen har blitt ødelagt eller neddykket i flom vann.

Hvis du kjøper en bil fra en privat fest, har din mekaniker ta en titt på bilen. Sørg for at motoren, som inkluderer borg-warner turbo deler er i god stand før du kjøper den. Hvis eierne ikke vil tillate deg å gjøre dette, anser det som et rødt flagg. Det kan være skjult, dyre problemer som har betydning for om bilen er riktig for deg. Du ønsker ikke å kjøpe noe uten å se inn i den.

Du bør aldri betale full klistremerke pris for en bil. Klistremerket prisen er ikke giveren forventer å få for bilen. Hvis du ikke tror du riktig kan forhandle, ta med noen som kan. Du må vite hva er markedsverdi av kjøretøyet du vil før du setter foten i dealership.

Hvis du føler at du kan bli snakket inn i ting enkelt, må du kontrollere noen går til forhandlere med deg. En venn kan bli brakt langs å hjelpe du regne ut verdien av bilen og stille spørsmål som er viktig. Du må la partneren din vet om ditt budsjett og dine behov før du treffer en forhandler.

Nå som du har børstet på noen bil kjøpe tips, bør du være klar til å trygt møte ned noen forhandler der ute. Du kommer til å være bedre forberedt for sine teknikker. Husk disse tipsene og komme i gang med din bil shopping.