Biler

Rengjøring tips for glitrende bil vindusglass

Rengjøring bilens Vinduer og frontruter er svært viktig fordi det ikke bare vises vakre, men også forbedrer synlighet for førere og passasjerer. Skitne windows kan hindre førerens utsikt og dette kan øke sjansene for å bli involvert i en ulykke eller en kollisjon. Det er imidlertid umulig å lagre din dyrebare bil fra hverdagens skitt, bugs, tre sap, gamle klistremerke, fugl droppings, fete spots og annet rusk. Om rengjøring glassvinduer bilen er en av de mest kjedelige oppgavene, er det ditt ansvar å holde dem i en glitrende betingelse for å unngå noen fare. Hvis du ønsker å rengjøre glasset som en proff, og med riktig verktøy og teknikker, kan du lese på denne artikkelen som inneholder effektive tips for å oppnå strek gratis resultater uten hodepine og problemfri.

Velg riktig glass renere

Ammoniakk og ammoniakk gasser kan føre til plast, gummi, vinyl og skinn til å tørke ut og kan skade fargetoner som windows kan ha. Dermed er det nødvendig å bruke et glass renere som ikke inneholder noen ammoniakk, alkohol eller giftige ingredienser. Bortsett fra helse og bil skade bekymring du bør også tenke på virkningen vil støvsugeren har på miljøet. Så, velge det perfekte produktet som er ikke giftig, biologisk nedbrytbart og 100% resirkulerbart.

Interiør først og deretter eksteriør

Starte din rengjøring prosessen med interiør bakruten og så nå eksteriør på slutten. Dette er den eneste måten å lagre din Vinduer og det bakre - view speilet fra spredt spray og andre rengjøringsmidler.

Bruke en høy kvalitet håndkle

Når det gjelder å rengjøre briller med håndkle, velger mange folk gamle t-skjorter, håndklær, sokker og selv avisen. Imidlertid må man forstå at det ikke er absolutt det beste valget som disse materialene kan forårsake riper, striper og tapte flekker. Selv om det kan være din billigere alternativ, er det viktig å bruke høy kvalitet, glass renhold mikrofiber håndkle av minst 300 GSM å få det vakkert renset vindu.

Bruk en polering bevegelse

Mens en sirkulær bevegelse kan synes å være aktivt polering noen striper bort og merker fra bilens Vinduer, en rett frem og tilbake og deretter opp bevegelse vil sikre at hele overflaten inkludert små kanting området øverst i vinduet er renset og tørket ned grundig. Dette er en effektiv tips som vil hente deg resultere i henhold til dine behov.

Vent, ikke rush!

Når du er ferdig med rengjøring, er det nødvendig å vente i minst 20 minutter og la overflaten tørke helt. Ikke bare rush og kjøre fordi dette kan gi ut noen uvanlige skjolder på briller.

Husk ikke å rengjøre bilens verdifulle vindu direkte under solen eller i svært varme forhold. Dette er fordi når væsken vil fordampe, røyk igjen vil være lett innånding og til slutt kan føre til alvorlige helsemessige problemer. Så la den tørke naturlig i et kult miljø.

Disse tipsene vil hjelpe deg å få effektiv og rimelig resultatene. Videre vil arbeidet være mindre utfordrende og mindre tidkrevende.