Biler

En guide til drivstoff injektoren rengjøring - metoder og forholdsregler

Formålet av drivstoff injektoren rengjøring er å fjerne opphoping av drivstoff lakk innskudd og forurensninger som tette sprøytebrukere og påvirke operasjonen deres. De trenger regelmessig rensing for optimal drift. Eksperter anbefaler drivstoffet injektoren rengjøring hver 25.000-30.000 miles eller en gang i året.

Drivstoffet injektoren rengjøring ikke bare forbedrer funksjonaliteten, men også bidrar til å gjenopprette og forbedre motorens ytelser, redusere utslipp og bedre drivstofføkonomi.

En god ting i drivstoffet injektoren rengjøring er du kan gjøre det alle ved deg selv, uten hjelp av en bilreparatøren. Hvis injektoren dårlig er tilstoppet, må du imidlertid ta hans hjelp. La oss ta en titt på de forskjellige metodene som er brukt i rengjøring.

Metoden #1: Ved hjelp av drivstoff injektoren rengjøring kits

Drivstoff injektoren rengjøring kits er tilgjengelig på noen auto forsyning butikken. Før du kobler kit, Finn drivstoffet injektoren og ta tiltak for å hindre drivstoff inn sprøytebrukerne. Du kan gjøre dette enten ved å bruke slangen for å omkjøringsvei drivstoffet injektoren slik at drivstoff returnerer til tanken, eller ved å fjerne drivstoffet pumpen og blokkerer drivstoff tilbake linje. Når det er gjort, kan du koble fra trykkregulator drivstoff.

Nå koble rengjøringssett til drivstoff-innganger og fjerne drivstoff cap av tanken å løslate noe press inne akvariet det kan bygget opp av kit. Åpne den rengjøringssett ventil til press verdien samsvarer med injeksjon press verdien (du kan finne injeksjon press verdien av bilens motor fra manuell).

En gang rengjøringssett når verdien nødvendige trykket, start motoren slik at rengjøring løsemiddelet passerer fra kit injektoren og fjerner smuss og rusk som tett drivstoffet injektoren. Dette vil ta et par minutter. Når det er gjort, slå av motoren, Fjern kit og koble drivstoff linjer, drivstoffpumpe og drivstoff trykkregulator. Med dette, er rengjøring jobben gjort. Du kan merke betydelig forskjell i motorytelse etter oppryddingen.

Metoden #2: Legge renere tilsetningsstoffer til drivstoff

Legger til renere tilsetningsstoffer, også kalt som vaskemidler eller innskudd-kontroll tilsetningsstoffer, til drivstoff-hjelper til å kontrollere det skitt og debris akkumulering i drivstofftanken. Disse tilsetningsstoffer bidra til å redusere volatiliteten i lettere komponenter av drivstoff. Skjønt, drivstoff fra bensinstasjoner inneholder enkelte tilsetningsstoffer, noen leverandører kan ikke legge til den nødvendige mengden av vaskemidler; noen selv bruk bruk lavpris, mindre effektive alternativer. Så, du må legge ekstra tilsetningsstoffer til drivstoff.

En av de mest brukte beste tilsetningsstoffer er polyetheramine (ert). Selv om det er litt dyrt i forhold til andre, det er bevist for å være effektive i å holde injektorer, ventiler og forbrenning kammer rent, og det krever ikke noen ekstra fluidizers.

Metoden #3: Manuell rengjøring

På bil rengjøring kanskje ikke at effektiv for en dårlig tette injektor fordi det ikke kan passere rengjøring løsemiddelet under rengjøring syklus. Så, når på bil rengjøring ikke fungerer kan du for rengjøring av bilen, som innebærer fjerning injektoren fra bilen og rengjøring. Men dette

har å bli gjort på servicesenter.

Av bil rengjøring krever spesialutstyr og tar mer tid i forhold til-bil rengjøring. Men er dette mer effektivt som det renser hver del av injektor grundig. Dessuten, den likeledes innrømmer flyt-testing som kontrollerer spraymønster og volumet av sprøytebrukere å bekrefte at de er rengjort skikkelig.

Forholdsregler

• Sørg for å koble fra trykksatt drivstoff-tilkobling

• Sikre det er ingen drivstoff lekkasjer eller høytrykk løsemidler i motoren når den er i bruk. Disse løsemidler er meget brannfarlig.

• Bruke vernebriller for øyebeskyttelse

• Lukk alle åpne kilder til ignitions for eksempel strålende plugger

• Unngå kontakt med rengjøring løsemiddel

• Bruk bare det rengjøring kits som er spesifikke for drivstoffet injektoren rengjøring. Ikke bruk andre rengjøringsmidler som forgasser renere, brems renere, etc.

• Ikke overforbruk drivstoff tilsetningsstoffer til slutt skade dyr katalysatorer

Dette er de populære metodene som brukes for drivstoffet injektoren rengjøring. Hvis du opplever tette sprøytebrukere ofte, er det bedre å erstatte dem med god kvalitet sprøytebrukere som gir optimal ytelse for lengre tid.