Biler

Driving tips for student drivere - hvordan å studere og forberede

Det tar mye praksis for å bli en god, ansvarlig driver. Ikke føler seg motløs hvis du ikke lære alt over natten. Hvis vennene dine alle synes å være bestått deres, kan du føle presset til å få din. Viktigste for deg å gjøre er minn deg selv at det ikke vil være slutten av verden hvis du ikke. Tross alt, kan du alltids prøve igjen og igjen og igjen.

Du trenger ikke å fortelle dine venner når du planlegger å ta den, enten. På den måten du vil ikke føle som presset til å passere. Hvis de ikke vet når du tar det, ikke vil da de vite hvis du mislykkes.

Her er noen tips for å studere og praktisere.

· Se på nettet for en sjekkliste over ting du trenger å øve. Skrive det ut og ta den med deg. Må du lære hvordan du gjør alt på listen, én etter én. Hvis du har problemer med noe, kan du bruke ekstra tid på å praktisere det. Denne sjekklisten vil hjelpe deg å finne ut hvor du skal sette de fleste fokus.

· Ha en positiv holdning til alt. Prøv å holde trygg. Det er greit å føle litt nervøs, men holde minner deg selv som du vil gjøre det bra. Jo mer trening vil du kunne få i, jo mer sikker du vil bli. Tillit og positiv tenkning er nøklene til suksess med alt, inkludert kjøring.

· En av de aller første tingene du bør praksis er pre-driving prosessen. Det er førerens ansvar å sørge for at alle i bilen har sikkerhetsbeltene på. Du bør aldri starte bilen til du ser at de gjør. Vet hvordan du justerer speilene og husk å se over skulderen din for å se om noen eller noe er bak deg før dra. Du vil bli testet på alt dette så snart du og sensor gå på kontoret DMV dagen av testen.

· Vet moduler og outs av et kjøretøy. Du bør ikke engang forsøke å kjøre en med mindre du vet hva alt er for. Nei, du trenger ikke å vite alt en auto tekniker gjør, men du bør i det minste gjøre deg kjent med alt og har grunnleggende kunnskap om hva alle kontrollene gjør. Hvis du forstår hvordan et kjøretøy fungerer vil du kunne kontrollere den og kjøre den bedre.

· Du vil finne videoer på Internett med kjøring lærere utføre hver oppgave, fra lukeparkering å reversere kjøring. Se dem om og om igjen før du praksis kjøring selv. Selv etter at du starter læring, holde opp på ser kjøring videoene å friske opp hukommelsen.

Disse retningslinjene hjelper deg med å lære å kjøre. Du vil bli en bedre sjåfør og bestått test.