Biler

Driver's test guide for foreldre - hva du kan gjøre for å hjelpe tenåringen bli en god, trygg sjåfør

Hvis du er forelder til en tenåring som er å lære hvordan å kjøre, er det ditt ansvar å sørge for at de får gode erfaringene. Enten de blir med deg, en lærer eller en slektning, er det viktig at du tilbyr din støtte.

Uansett hva du gjør, ikke la dette være en stressende tid for du eller barnet ditt. Bare husk at du måtte lære å kjøre en gang selv.

Det er mange ting du kan gjøre for å hjelpe ut, selv om du ikke læreren. Den enkleste tingen du kan gjøre er å ha ham eller henne se deg mens du kjører. Forklare hver manøver som du gjør. Når du kommer over et tegn, spør tenåringen hva det betyr.

Hvis du går med dem når de praksis kjøring, oppholdet så rolig som mulig. Aldri hyle ut eller panikk, som gjør det vil bare gjøre ting verre.

Du bør også ta hensyn til din egen kjøring. Hvis du har plukket opp noen dårlige vaner de siste årene, kan du ikke vil tenåringen å plukke dem opp. Dårlige vaner at drivere vanligvis gjør inkluderer overskrider fartsgrensen, å ha radioen dukket opp høyt, snakker i mobiltelefon, rulle gjennom stopp skilt, og så videre. Ikke bare er disse dårlige vaner, de er også farlig som. Som forelder vil barnet ditt å alltid drive som trygt som mulig.

En annen ting du kan gjøre er å samle læremateriell og ressurser for tenåringer. Liten håndboken tilbys av DMV vanligvis er ikke nok. Den bare dekker grunnleggende. Det er omfattende guider og praksis tester online. Ikke la student sjåføren kjøre hele tatt før han eller hun har studert guider og bestått praksis tester.

Det er noen nyttige videoer om hvordan du parallelt park, flette i trafikk, og så videre. Disse videoene komme godt med fordi de viser en drivende lærer gjør alt den rette måten.

Siden lover ikke er den samme i hver stat, må du få en online guide som er state-spesifikke.

Siden det vil sannsynligvis være bilen de praksis i, har du sjekket ut før du lar dem kjøre den. Alt skal fungere som den skal. Hvis noe trenger fast eller skiftes ut, ha det tatt vare på en gang.

Kontroller at de forstår at sviktende testen ikke er slutten av verden. Hjelpe dem å forstå sine feil, slik at de kan passere neste gang. Oppmuntre tenåringer å ha et positivt tankesett om alt. La dem vite at du støtte dem, uansett hva.