Biler

Varianter av nyttekjøretøyer du må vite

Utility kjøretøy er holdbare og kan reise til de forskjellige underlag som gjør dem til å være akseptabel for mange brukere. Noen av dem er valgt for sport, mens andre er valgt for arbeid eller for tjenester. Men de har høyere drivstoff forbruk sats sammenlignet med andre kjøretøy, men dette redusere ikke deres popularitet. Dette stykket vil se på forskjellige typer av disse kjøretøyene til fordel for de som er villige til å lære om dem.

Utility terrengkjøretøy (UTVs)

Disse kjøretøyene brukes majorly av beredskap tjenesteleverandører som politi og brann avdelinger. De er forskjellige fra all - terreng kjøretøy (ATV) fordi de har lengre side-ved-side-sitteplasser. De brukes for mange operasjoner inkludert medisinsk Evakueringer fra farlig terreng og søker etter savnede personer. UTVs er også nyttig på gårder, og er spesielt ideelt for husdyr bønder. De kommer med vedlegg som en horn, myk cab, seng mat, hood rack og så videre. Det er en elektrisk versjon som kan reise opp til 30 miles når fulladet.

Pansrede og lys Utility kjøretøy

Disse bilene er vanligvis brukt av militære og de kommer i ulike modeller med ulike nivåer av rustning for beskyttelse mot lette håndvåpen og improviserte, eksplosive innretninger. Pentagon utgivelser rustning retningslinjer i samsvar med lang sikt Armoring strategi. Siden andre VERDENSKRIG, pansrede nyttekjøretøyer har blitt brukt for beskyttelse av konvoier og de brukes for patrulje biler på lengre oppdrag.

Lette nyttekjøretøyer kan brukes for rekognosering og kan tjene som ambulanser på slagmarken, hvis behovet oppstår. Det er to-hjul og fire hjul modeller i produksjon og de begge har inkludering av våpen. Mens de pansrede kjøretøyene gjøre bruk av anti-tank raketter bæreraketter og tunge maskingevær, lette kjøretøy er avhengige av kanoner.

Sport Utility kjøretøy

Disse er som stasjonsvogner med firehjulstrekk, men i motsetning til stasjonsvogner, de er konstruert på varebiler chassis. De brukes majorly for sleping båter eller tilhengere, og de kan brukes til å transportere flere passasjerer enn standard biler. De kommer i forskjellige størrelser som små 3,5 liters V6 Isuzu Trooper og store 5,4 liters V8 Ford ekspedisjonen. SUV ble populært på 1990-tallet med alle store bil-produsenter komme opp med ulike modeller. Hybrid SUV, som Volkswagen-Touareg er produsert for å øke miles per gallon vurdering, og det er noen modeller som gjør bruk av diesel og elektrisitet.