Biler

Konvensjonelle stenderne vs skruen i studs

Kjøring på isete veier har vært et problem siden unnfangelsen av gummi dekket. Gjennom årene har ønske om økt hastighet og mange varierende terreng endrer den generelle utformingen av moderne kjøretøyet. Mange oppfinnelser har kommet til fruition å oppnå disse designene. Oppfinnelser som, støtdempere som var utformet for å bidra til å redusere stress på kabinettet av kjøretøyet, og kabinettet av Passasjeren! Andre oppfinnelser, som rack og pinion styring, uavhengige ønsket trekkraft (begrenset-slip differensial), og pneumatiske dekk bidratt til å forbedre den totale funksjonen av kjøretøyet.

De første versjonene av dekkene var ganske enkelt band av metall, montert rundt tre hjul, redusere slitasje og tåre. Så kom gummidekk inn i bildet. Den første gummien dekk var solide dekk, som hjalp med stress-reduksjon, men ikke så mye som senere utviklet pneumatiske dekk. Gummi pneumatiske dekk, produsert med stål belter, servert mange formål, og løst mange problemer. Disse dekkene redusert stress på kabinettet, gitt bedre håndtering, og selvfølgelig, gitt økt trekkraft! Trekkraft er medvirkende til nøyaktigheten av retning og sikkerhet. Selvsagt uten trekkraft, vil kjøretøyet ende opp med å gå i en mindre enn ønsket retning, som i en grøft eller over et stup!

Når du kjører på snø og is, er det selvfølgelig nødvendig ekstra trekkraft. Noen tidlige tanker og praksis for å hjelpe med dette problemet, var å legge til litt metall hiver i slitebanen på dekkene. Så gikk tanken til mer av en pre-molded, piggdekk pre-dekket. Disse typer stenderne anses å være "moderne" konvensjonelle stud.

Konvensjonelle stenderne viste seg for å har mange ulemper. De kan ikke installeres i dekkene som ikke er utformet for pigger. De er flyttbare, men ikke re-installable. Pluss fjerne dem vil mest sannsynlig skade dekket. Også, med konvensjonelle pigger, erstatte dem er ikke umulig, men ikke lett dyktig. Du må enten ta det til et dekk butikk, eller "gjør det selv". For å gjør det selv, ville du trenger et pneumatisk verktøy, noen lim og erstatning stendere, noe som ikke er solgt i små mengder. Uansett, tok det til en butikk, eller DIY, er dette ikke "kostnadseffektive"!

Den neste tingen å fra utviklingen av dekk stenderne var skruen i dekk stud. Skruen i dekk stud var opprinnelig en hybrid av en grunnleggende metall skrue, og en tungsten carbide tips. Disse typer dekk stendere, noe som jeg liker å kalle dekk skruer, er billig å gjøre, samt unnfanget unimaginatively. De har problemer med å holde på plass, de liker å ut forårsaker tap av skruer, eller verre, push fremover punktering indre røret av dekket igjen. Konseptet med en skrue i stud har mange fordeler, som jeg vil komme inn i kort tid, men å ha den forenklede metallplater type skrue konfigurasjonen, disse tidlig "skru i studs" manglet en grunnleggende funksjonalitet forlate en sult for en bedre design.

Denne sult var fôrer av oppfinnelsen av spikeren kvernen-stil. Produserer mange har gått til denne stilen av spiker, fordi den holder bedre som grunnleggende skruen.

Ytterligere programmer for skruen i studs er endeløs, og alltid utvikling. Med det økende behovet for trekkraft bringer skolen av tanke flere og flere folk til å tenke om hva Skrue i studs kan gjøre for dem. Med lover som er i stadig endring og nye utbygginger som vinterdekk, gummi pigger og uttrekkbar stenderne (bare for å nevne noen), kommer konvensjonelle stenderne for å bli brukt mindre og mindre i dette mans mening. En ting du kan stole på, med kjærlighet til tilpasset, enkelt å installere skruen i studs, de forandrer ansiktet av dekk pigger. Mange av disse pigger kan fjernes like enkelt. Produksjon av kvernen stil stud skade ikke dekket når du fjerner stud.