Biler

5 viktige tips for å huske på når du søker tonede Vinduer

Det finnes en rekke fordeler forbundet med å få på bilen vinduet tonet som inkluderer å holde ut ultrafiolette stråler og holde de indre kule. Mange mennesker elsker forbedret personvernet som farget windows tilbud. Men det har vært utallige skrekkhistorier om folk som ikke fikk sin vinduene tonet bare for å senere finne ut at materialet som brukes var enten bra, eller at det var altfor farget til et punkt der de ble bøtelagt. Nedenfor vil vi se på noen tips som skal hjelpe deg å få missfarging du trenger uten å komme i trøbbel.

Alltid oppsøke en profesjonell vindu missfarging tjenesten. Det er mange butikker som tilbyr tinting tjenester, men få er anerkjente i den forstand at de vil være ærlig om hva er den mørkeste skyggen tint tillates av loven i staten. Selv om de vet de ikke kan fortelle deg fordi de kan ha mørkere nyanser liggende rundt kan som de finne brukes uten at du vet. Dette er hvorfor du burde få en prøve av nyansen fra butikken og vise det til en politimann å sørge for at det er rett skyggen. Dobbel sjekk mister hvis butikken tilbyr garantier i hendelsen som nyansen plutselig skreller av, sin farge osv.

Du bør vite nøyaktig hva fargetone lover staten har, og de bør følges strengt. Hver stat har litt forskjellige lover. Også kan lover for forsiden og baksiden fargetone, i tillegg til side vinduet nyanser variere. Dette er noe du bør vite på forhånd før du selv vurderer en potensielle missfarging tjeneste.

Vindu missfarging bør ikke utføres hjemme. Ja er det fristende å gjøre missfarging deg selv og kjøpe en DIY kit online. Når det er sagt må du ha riktig verktøy og nøyaktige mål å installere en fargetone. DIY fargetoner er ofte de som løsner, starte sprengning eller du se fargetone boblende. Dette er bortkastet tid og penger fordi du trenger å gjøre det igjen etter en måned eller så.

Aldri skimp på kvaliteten på en fargetone. Hvis det er noe du bør få best av best for er det din vindu. Hvis du ikke har råd til best går under mid-grade. Du bør spørre missfarging tjenesten om kvalitetene som er tilgjengelig og prisene deres. Hvis du bor i en spesielt varmt region kan du bruke litt ekstra penger for å sikre at nyansen varer gjennom de varme somrene.

Bare henge fast med ulike nyanser av svart, får ikke en farget nyanse. 90-Tallet og 80-tallet er for lengst borte, og så er dagene av farget missfarging. Det er noen stater som ikke tillater farge kjøretøy fargetoner. Mange stater tillater ikke nyanser av rød og blå fargetoner begge som er hovedsakelig lagret for rettshåndhevelse.

Vindu tinting tjenester kan hjelpe deg med å spare masse penger på a/c-Bruk i bilen din, og hindre at fargen blekner, på samme tid gjør bilen ser stilig. Du bør imidlertid alltid være godt informert før optisk for alle typer missfarging.