Biler

Tips om auto glass installasjoner hjemme

Auto glass installasjoner hjemme er ofte gjort av en bilentusiast som bygger en klassisk bil, og må utføre frontruten installasjon. Mange av de klassiske bilene har enten ingen frontruten glass i dem eller deres pakninger har tørr råtnet over tid og behov for å bli erstattet slik at regn og fuktighet ikke trenger inn av kjøretøyet.

Det bør sies at auto glass installasjon er best overlates til ekspertene. Den gjennomsnittlige personen kan gjøre frontruten installasjon, men ekspertene er erfarne med endre pakninger og bruke limet riktig. Eksperter kan selv komme til stedet som du arbeider, og har frontruten installasjonen gjort i mindre enn en time. Mens du arbeider limet vil ha tid til å herde og når du reiser hjem glass vil bli like god som ny.

Auto installasjon Glass hjemme

Trinn 1: måle stykke glass du trenger og vite merke, modell og år av kjøretøyet, slik at du kjøper riktig erstatningsdel. Du må ha erstatning stykket laget av en lokal glass selskap fordi produsenten ikke lenger bærer elementet for noen klassiske biler.

Trinn 2: Hvis bakspeilet er fortsatt på plass på det gamle stykket frontruten fjerne den på dette tidspunktet.

Trinn 3: Fjerne eksisterende glasset. Fjern gamle pakning som holdt glasset på plass på dette tidspunktet.

Trinn 4: Rengjør området der det nye glasset skal installeres. Rengjør overflaten med en ikke-fet renere å fjerne gamle lim eller pakning materiale.

Trinn 5: Med hjelp av en venn og plassere den nye pakningen i posisjon på bilen.

Trinn 6: Legg nøye stykke glass i den nye pakningen du har installert. Noen pakninger er utformet for å bli plassert på glasset før installasjonen, og noen av dem gå på bilen først. Følg produsentens instruksjoner for å gjøre visse du plasserer pakningen på riktig del først.

Trinn 7: Bruk anbefalte limet for å sikre det nye glasset på plass. Gå hele veien rundt frontruten å bruke limet å danne en sterk vanntett barriere.

Trinn 8: Når limet har riktig mengde av helbredende tid bruke en skarp kniv eller barberblad til å nøye fjerne overflødig lim eller tetningslister fra rundt frontruten.

Trinn 9: Installere bakspeilet på indre av bilen ved hjelp av godkjente lim.

Du trenger en venn til å hjelpe med dette prosjektet fordi størrelsen og formen på vinduet er vanskelig for en person kan håndtere den alene. De fleste brokk er ikke forårsaket av en person løfte noe som er for tung de er forårsaket av en person løfte noe klønete formet.

Pass på og kast gamle vinduet og pakning materialet på en sikker måte. Det er best hvis du pakker dette rusk i en papp beholder før du drar ut for søppel samlere til å plukke opp.