Biler

Maruti suzuki vs hyundai - hvilken som er bedre?

Både Maruti Suzuki og Hyundai har vært trendsettere i sin egen rett. Mens Maruti er kjent for å gjøre rimelig funksjonelle, har drivstoff-effektive, lavt vedlikehold bekostning biler, Hyundai, derimot, blitt hyllet for å gjøre attraktive ser, fullastet biler og lansere dem til konkurransedyktige priser. Det er ikke benektes at Hyundai har vært Marutis nærmeste rival i landet, og begge marques har vært involvert i en aggressiv tug-of-war å dukke opp som leder segmentet. Nylig, Hyundai klarte å tilrive Maruti brød og smør bil maker status med sin upåklagelige EON. Men Maruti Suzuki er ikke slags selskapet å ta nederlag liggende. Så slo det tilbake med sin alle nye Alto 800. Sammenligninger fra hverandre, både marques har klart å få et like sterkt fotfeste i det indiske markedet. La oss sjekke ut comparo mellom to av Indias store auto utfordrere - Maruti Suzuki vs Hyundai.

Priser

Konkurransen har alltid vært nakke-til-hals mellom begge auto-bil giants; så langt er den priser bekymret. Mens Maruti Suzuki har alltid vært en lovende innsats for kjøpere, takket være deres verdi for pengene forslag, har Hyundai, til tross for å være en tad litt dyrere, klart å beile kundene med deres stil og funksjoner.

Effektivitet

I et land der kjøperne er besatt av kjørelengde, selger både Maruti og Hyundai biler som varme kaker. Er ikke det en god nok et vitnesbyrd for begge merkene? Fra begynnernivå hatchbacks til premium de og selv C-segmentet sedan inkluderer mer eller mindre alle biler i sin portefølje drivstoffeffektive kjører maskiner som ikke er bare lett på lommen, men har lavere driftskostnader også.

Styling

Manga eller Fluidic? Dette er et område hvor fluidic følelsen av Hyundai har alltid slått Manga utformingen av Maruti hendene ned. Fluidic, aerodynamisk, levende og full av oomph, Hyundai står sidestykke når det gjelder bildesign. Maruti Suzuki biler, på den annen side, fokusere mer på å være funksjonell og enkel å kjøre enn det ser ut. Så hvis du er på utkikk etter en bil som pakker i oodles av oomph, du vet hvor du skal se etter?

Funksjoner

Noen har med rette sa, "kvalitet og kvantitet ikke gå sammen." Selv før du stanser midlertidig for å fundere over denne uttalelsen, spørre deg selv ett enkelt spørsmål - ville du gå for en bil som er høyt på kvalitet, men mager på utstyr og funksjoner eller velge en bil som er lastet med funksjoner til bremmen men mangler finesse? Hyundai biler kan ikke skryte av overlegen ingeniørkunst, men er anstendig nok når det gjelder kvalitet og pakker i anstendig utstyr nivåer også. Maruti biler også kommet med anstendig bygge og engineering og pakker i standard funksjoner i sine biler.