Biler

Sjekker understell deler av biler er viktig før kjøpet

Når du kjøper en brukt bil, er det viktig å forstå årsaken for å betale for samme før anskaffe andre detaljer. Selgere på disse sentrene kan forvirre og misguide du når du angir showroom og snakke deg til å kjøpe noe annet enn at du hadde i tankene. Du kan kreve å kjøpe bilen for å ta barnet ditt til skolen, å pendle til kontoret, eller til å transportere varer hvis du kjører en liten bedrift. Sørg for at du inspisere kroppen, dekk og motoren på bilen, og ikke stole på utseende alene.

Fordelene med å velge en brukt bil er manifold. For en, det er rimelig og verdien av disse bilene avskrive ikke som nye biler. Du ender opp med å betale mindre forsikringspremie. Mange av disse auto-forhandlere tilbyr betalingsplaner på disse typer av brukte biler som er lagt ut for salg. Sørg for å lese anmeldelser og observere klassifiseringer for å hjelpe deg å velge den beste modellen for dine behov.

Det er alltid en god idé å ha et budsjett i tankene når du drar ut for å kjøpe brukt bil. Denne ville forhindre du fra overstepping grensen. Du må kanskje gjøre et klokt valg fra topp biler som er tilgjengelig fra forskjellige produsenter. Valg som tilbys kan være en saloon, coupe eller Luke tilbake. Se etter tips om kjøper den rette bilen ved å lese noen bil blader.

Hvis du er interessert i å kjøpe en brukt bil, sjekk ut kroppen arbeid som dette er en av de øverste punktene som bør være prioritet. Kontroller bilen fra alle vinkler og se etter synlige skader/bulker. Døyt ned notater når du sjekker understell deler eller se under panseret. Det skal ingen tegn til metall korrosjon. Dørene bør være godt organisert og du burde være i stand til spot variasjoner, hvis noen, i bilen maling.

Bruk peilepinnen for å sjekke tilstanden til motorolje. Du vet at bilen ikke er godt vedlikeholdt hvis du oppdager at Motoroljen er svart. Se etter karbonavleiringer å vite hvis bilen motoren forbruker tungolje. Slå av tenningsbryteren av når du sjekker ut motoren. Se etter en oljelekkasje og observere olje cap. Hvis det er slam på den eller innenfor veggene i motoren, er disse ikke godt tegn.

Det kan være alvorlige overføringsproblemer hvis du finner at væsken er skitten. Hvis væsken avgir en brent lukt ikke kjøper bilen. Du vil ende opp med å betale en fyrstelig sum for å erstatte denne bilen-delen hvis du gjør feilen å kjøpe bilen. Du vil vite det er en lekkasje når du bruker peilepinnen for å sjekke ut automatgir på en bil. Lav væskenivåer indikerer en lekkasje. Ta bilen for en prøvekjøring, og Legg merke til at girene skifte jevnt uten rykk. Dette vil gi deg en indikasjon hvis bilen er verdt å kjøpe eller ikke. Ta en bevisst beslutning etter å observere alle disse punktene.