Biler

Vanlige årsaker til bil motor feil

Vi er alle klar over at den viktigste delen av bilen er motoren. Det gir kraften som er nødvendig å flytte bilen ved å blande luften med drivstoff, komprimere to og tenne mix. Sylinderen er den viktigste delen av motoren. Drivstoff og luft-blandingen er komprimert med den oppadgående bevegelsen av stemplene i sylinderen. Spark plugger er antent når det er komprimering av blandingen. Veivakselen som er knyttet til akslingen av bilen tvinger stempler ned med forbrenning.

Gitt nedenfor er flere årsaker til feil i bilmotorer. Problemene som kan oppstå i bilen motoren er:

Blanding av dårlig drivstoff - drivstoff kan inneholde urenheter eller mengden drivstoff matet til drivstoff-blanding kan ikke være tilstrekkelig. Hvis det er feil inntak av luften som det kunne resultere i en dårlig drivstoff blanding.

Prøvetaking av komprimert luft - luft og drivstoff komprimeringen skal være riktig for antennelse av blandingen. Omsorg bør tas for å sikre at det er ingen mangel på komprimert luft for antennelse motoren. Det bør ikke være en lekkasje eller et hull i sylinderen på grunn av utslitt stempelringer som dette kan gi opphav til feil komprimering. Eksos ventiler og innsugsventilene bør være ordentlig lukket for å sikre at ingen drivstoff lekkasje.

Gnist bør opprettholdes - for å sikre at drivstoff og luft-blandingen er antent, er det viktig å opprettholde tennpluggene. Gnisten skal oppstå til rett tid for drivstoff brenne. Hvis tenningen syklusen ikke blir spurt umiddelbart vil det bli problemer.

Forsiktighet bør utvises for å unngå overoppheting - oppvarming reduserer effektiviteten motor, og dette er grunnen til kjøling systemer er plassert for å sikre at motoren ikke overopphetes. Hvis det er en lekkasje i kjølesystemet, vil dette oppmuntre viften til fungerer dårlig eller resultater i seg ut av fan-belter.

Grade olje og olje Type endringer - det er viktig å bruke det anbefalte olje klasse og olje type. Reaksjoner vil finne sted det motsatte Hvis spesifikasjonene ikke er rett. Den andre årsaken til dårlig ytelse av bilens motor er når skitt og fuktighet er funnet i olje.

Motorproblemer oppstår hovedsakelig når bilen delene får tette. Motoren overspenning eller blir overopphetet når delene er utslitt. Overflødig drivstoff er fortært når ventiler og sel er skadet. Det er nødvendig for å inspisere motoren å sikre at det er ingen skadet eller utslitt deler og å erstatte dem så snart dette skjer. Ren filtrerer olje regelmessig slik at de ikke får tett eller bli skitne. Dette vil redusere den jevne driften av motoren. Les instruksjonene i manualen og følg deres anbefalinger når du ønsker å endre eller erstatte noen bildeler. Hvis noen del som erstattes ikke er kompatibelt, vil det True bilmotoren ytterligere.