Biler

Topp 3 funksjoner som gjør eller bryte en auto-gps-enhet

Når det gjelder auto GPS-enheter, finnes det tre funksjoner som jeg ser etter før jeg bestemmer som. Hvis enheten mangler med bare en, er det en no-go for meg. Hvorfor er det? Fordi for meg, en auto-GPS-enheten må fungere godt, og gi meg informasjonen trenger jeg så jeg ikke får tapt når jeg er på en reise til et viktig møte eller andre steder. Også, når du reiser, jeg ønsker ikke å bli stressa lurer på hvordan motorveier og veier fungerer i et nytt område. På grunn av alt dette har jeg min liste over tre viktige funksjoner som jeg trenger.

1. Levetid kart. Noen mennesker er greit med å betale $100 for en grunnleggende modell med forhåndsinstallert kart. Noen mennesker er greit med ved hjelp av eldre kart. Men hvis du reiser mye og trenger å bli informert om nye veier og lukket veier, så har en av disse modellene betyr at du må gaffel opp en god mengde penger per år for å oppdatere kartene årlig. Etter bare noen få år, ville du ha brukt samme mengde penger som det tar for å få en splitter ny nyere modell. For meg ser jeg for enheter som kommer med levetid kart. Jeg liker å holde seg oppdatert, og jeg ønsker ikke å måtte betale for oppgraderinger til en gamle enheten som jeg vil mest sannsynlig erstatte i et par år uansett.

2. Lane bistå. Denne funksjonen kalles forskjellige ting, avhengig av merke du får. Men jeg anser dette en viktig funksjon, en nødvendighet virkelig. Jeg har vært i et veikryss en gang der var det tre motorveier slå sammen og dele sammen med tre veier fletting og avslutter. Det var et syn å se. Hvis jeg ikke visste hvilken lane å være i, ville jeg ha endt opp et annet sted. Ikke en god ting! Lane bistå hjelper med det som det viser deg hvilke lane du må være i å avslutte eller fletter inn i en annen motorvei.

3. Levetid trafikk. Denne funksjonen er avgjørende for forretningsfolk eller entreprenører som trenger å reise i svært befolkede områder og trenger å vite det beste rutene og unngå stor trafikkområder. GPS ville være praktisk talt ubrukelig hvis du sitter på stedet hvil, og har sett lysene endre for tredje gang.

For meg er disse tre hva jeg ser etter når shopping for en auto-GPS-enheten. Jeg vil ha min enhet å ha alle disse funksjonene og mer. Selvfølgelig, ser jeg på pris for. Det kan ikke være for dyrt heller. Men, hvis både pris og kvalitet er god, så jeg er godt å gå.