Biler

Hvordan du kan installere gummi spor på en skidsteer

Hvis du er en erfaren bruker, kan du installere gummibelter på en skidsteer i mindre enn en time. Hvis du gjør det for første gang, kan det ta lengre tid avhengig av dine matematiske ferdigheter. Det er viktig å følge fremgangsmåten riktig, og du bør være kjent med de nye verktøyene som leveres med sporene. Du må gjøre bruk av hånd og Øyevern mens hele installasjon og vedlikehold manuell mottatt med sporene må være riktig lese før du starter prosessen. Manuelt bør også holdes hendig fordi du kanskje trenger den som referanse når installasjonen skjer.

Avstandsholder til hjulene og boom stopp bør installeres på skrens styre. Andre sikkerhetsfunksjoner apparatet må brukes mens ett enkelt avsnitt av spor forsamlingen bør fjernes slik at tilstrekkelig klaring kan kontrolleres visuelt. Hvis det finnes noen klaring problemet, bør du ta kontakt med leverandøren før du fortsetter. Ingen slitebanen delen bør fjernes med mindre du har re-inflated dekk.

Du bør heve og blokkere maskin bommen per standard prosedyre for å gjøre det. Dekk bør være deflatert til om lag 50%, slik at det blir nok plass til å passe og installere sporene. En av sporene skal legges på maskinen slik at det kan direkte justeres med dekk. Du bør Rull ut og rette det for ikke å la noen slakk når helt ut.

Deretter, bør du kjøre frem sakte mens sentrering hjulet i sporet. Du må forsikre deg om at maskinen er stoppet midt i utvidet spor å sikre at like ender er under foran og bak dekkene. Spissen av "V"-form i sporet burde være holdt i samme retning som maskinen vil passere gjennom når beveger seg fremover.

De løse endene av sporet liggende på bakken bør løftet og lagt over forhjul. Feste C-klemme til stedet hvor hunden bein koblinger og pins koble på ytterkanten av sporet og koble ender på LIP-pakken. Du bør gjøre referanse til manuelt å finne ut delene av sporet til å fjerne eller koble. C-klemmer, skal brukes til å koble endene av sporet gjennom slår C-klemmen til siden av sporet enhet flensen.

Utvidelsen bør være montert på ratchet og gjort strammere for å trekke endene mot og inn i hverandre, slik at tilkoblingen vil bli gjort sikre. To klemmer bør være strammet samtidig, og de burde være holdt justert når du strammer dem. Maskinen bør flyttes frem og tilbake med inches slik at alle slakk vil være ute av sporet.