Biler

Sporing enheter - teknologi til å slå bil tyver

Mens luksusbiler er vanligvis utstyrt med en viss standard sikkerhetsutstyr som immobilisers og bilalarm, vil dette ikke avskrekke bestemt og svært organisert biltyv. Slike tyver målrette spesifikt høy verdi ytelse biler og standard forholdsregler vil ikke være nok.

For ekstra piece of mind kan du investere i en sporingsenhet. Hvis luksus bilen er stjålet, er en sporingsenhet en meget nyttig måte å få det tilbake, selv om tyvene klarer å smugle det ut av landet.

Hvordan sporing enheter fungerer

Det er best å spørre en profesjonell tekniker til å passe din valgte sporing enhet til din bil. Sette det et sted tyvene vil ikke oppdage det - du kan være sikker på at de skal se nøye for noen tegn på at de ikke vil få en clean getaway, og de vil rippe ut en sporingsenhet hvis de finner en.

Hvis bilen din er stjålet, er enheten aktivert. Noen bane har en bevegelsessensor som aktiverer dem når bilen er flyttet uten autorisert tilgang, andre er aktivert manuelt når du oppdager at bilen har blitt stjålet. VHF og GPS-signaler tillate politiet å følge, spor og gjenopprette bilen.

Produsentene av noen sporing enheter hevder de vil selv sende et signal tydelig gjennom metall containere og underjordiske parkeringshus.

Flere fordeler av en sporingsenhet

En sporingsenhet kan også hjelpe deg med å finne en lavere forsikringspremie, som du er å redusere den økonomiske risikoen til forsikringsselskapet. Hvis bilen er verdsatt over et bestemt beløp, kan passer en bane være en bestemmelse for å få noen forsikring i det hele tatt.

Pågående kostnader

Den opprinnelige outlay å kjøpe tracker kan ikke være den eneste kostnaden. Passer det profesjonelt til kjøretøyet vil innebære en avgift, og du kan også vurdere å abonnere på et selskaps-tjenester for å administrere enheten og aktivere det i tilfelle bilen din er stjålet. Dette vil sannsynligvis innebære en månedlig eller årlig avgift for en profesjonell kontrakt.

Disse kostnadene må veies opp mot de økonomiske kostnadene for å miste prestisjetunge bilen til en tyv. Selv med forsikring, kan det overskytende betalt av deg på noen forsikringskrav oppveier kostnadene for denne ekstra sikkerhet. Du bør også vurdere det betydelig bekostning av Bilforsikring, som kan være langt høyere uten en bane som er montert.

Hvis du er bekymret for at eksisterende sikkerheten montert på bilen er ikke nok, kan investeringen godt være verdt det.