Biler

Pinterest og bilindustrien

Pinterest er et raskt voksende sosialt nettverk grunnlagt i 2009 av Ben Silbermann. I desember 2011 traff den topp 10 største sosiale nettverkstjenestene med over 11 millioner besøkende ukentlig. En måned senere, i januar 2012 hadde Pinterest flere besøkende enn YouTube og Google +. I mars samme år ble Pinterest tredje mest populære sosiale nettverk etter Facebook og Twitter. I februar 2013 hadde det allerede 48,7 millioner brukere over hele verden, noe som betyr at den vokste på 400 prosent på bare ett år.

Før August 2012 var Pinterest ikke brukervennlig som i dag, fordi en registrering ikke var så enkelt. For bruker skal registrere, var en invitasjon nødvendig. Så hvis du ikke har en venn som er allerede registrert som medlem, må du sende en forespørsel til administratoren, som senere ville bli godkjent, og du ville få invitasjonen fra admin. Nå er det ikke så komplisert, trenger du bare å skrive i din grunnleggende info og du er en registrert medlem.

Pinterest og bilindustrien er et sosialt nettverk basert på bilder og videoer du '' pin'' på din pinboard. Du oppretter filmlerret basert på innholdet du vil bokføre, og på den måten du kobler med brukere med samme interesser. Det er enkelt, bruker vennlig og interessant. Dashbordet er levende og full av innhold, men ikke unødvendig rotete.

Som gjør at Pinterest er ideelt for å fremme produkter og tjenester til publikum med høyre interesser. Men merkevaren eiere bruker ikke Pinterest for dette formålet som de skal.

Bilindustrien er et ord som representerer noen form for selvdrevne kjøretøy. Bilindustrien dekker selskaper og organisasjoner involvert gjennom design, og salg av motorkjøretøyer.

Bilindustrien startet i 1890, og i mange tiår USA ledet verden i bilproduksjon. Kina produsert mer dobbelt så mange biler laget av USA i andre plass i 2009. Som gjør hadde de fleste bransjer, og bilindustrien mange stiger og faller. For eksempel, var bilproduksjon i 2009 12 prosent mindre enn i 2008. Men i 2010 den vokste med 26 prosent sammenlignet med året før.

Markedet er vunnet av lave priser og produkter av høy kvalitet, men mest viktig del er markedsføring. Reklame, eller å bringe produkter til målrettede potensielle kunder, er avgjørende, og den beste måten å annonse er sosiale nettverk. Merkevaren eiere bruker ikke sosiale nettverk i grad som de skal, hovedsakelig Pinterest, for det er mindre populært enn Facebook og Twitter. Men de gjør feil, spesielt bil-produsenter, for Pinterest er ideelle for å fremme bilindustrien og sine produkter. Folk liker biler, og de liker å være først til å legge inn et bilde av en helt ny modell, eller til å dele med sine venner. Så er biler i utgangspunktet veldig populær, for alle aldre og kjønn, for alle typer mennesker. Som gjør det enklere for bil-produsenter å målrette publikum, og Pinterest er det rette stedet å gjøre det. Så, for kommersiell bruk av Pinterest og bilindustrien, vil definitivt være et riktig valg.