Biler

Hvordan shop for brukte biler uten å gå over budsjettet

Hvis du planlegger å gå til din lokale forhandler å betrakte brukte biler, må du kontrollere at du kan holde deg til budsjettet når det gjelder dette store kjøpet. Det er lettere å gjøre det når du planlegger forhånd. Legg merke til noen måter å holde kjøpe en auto rimelig.

Du bør først tenke på om du har tenkt å finansiere eller kjøpe bilen med kontanter. Hvis du velger å finansiere det, du må tenke på hva du har råd til å bruke hver måned, og du må også kontrollere at du har en god kreditt score. Bedre er, jo lavere renten bør være, slik at du kan få mer for pengene. En ned betaling kan redusere hva du vil betale hver måned, også, og handel i en bil kan gjøre det samme. Selvfølgelig, hvis du ønsker å betale hele koste forhånd, tenk på hva du kan ha råd til og bare se på bruktbiler innenfor budsjettet.

En annen måte å få mest mulig for pengene når du kjøper en bil er å sjekke ut forsikring kostnadene forbundet med biler du ser på. Hvis du ikke har en preferanse når det gjelder pre-eide bilen du kjøper, og du virkelig trenger å spare penger, kan du be din forsikring agent hvilke biler er billigste når det gjelder dekning. I tillegg huske på at når du finansiere din automatisk, må du ha full dekning forsikring før lånet er nedbetalt. Derimot, når du betaler totalen forhånd, kan du stikke med minimum ansvarsforsikring dekning hvis du vil, og dette er vanligvis det billigste alternativet.

Hvis du har tenkt å finansiere kjøretøyet, bør du sjekke med din bank eller kredittkort union først for å se om du kan få forhåndsgodkjent for et lån. På denne måten vil du vite nøyaktig hva du kan godt råd til før du begynne å se på brukte biler. Pluss du kan shoppe rundt etter de beste rentene i stedet for bare stikker med dealership tilbyr samme dag du kjøper bilen. Det pleier å være lettere å gå bort fra et lån som er ute av budsjettet når du shoppe rundt i banker før du begynne å se på biler. Det kan være vanskelig å gjøre det når du allerede har fått håp opp for et bestemt kjøretøy på dealership.

Selv om du er på et strengt budsjett, bør du kunne finne en eller mer brukte biler som du har råd til. Det hjelper for å forberede forut for sin tid, selvfølgelig. Du kan starte prosessen ved heeding disse tipsene før du går til en forhandler i din by.