Biler

Vet ulempene av kjøpe brukte biler fra private selgere

Hvis du ser på brukte biler, prøver du antageligvis å spare penger mens du har tilgang til pålitelig transport. Du kanskje har allerede sett at kjøper fra en privat selger er ofte billigere enn å kjøpe fra en bilforhandler. Imidlertid, der er noe downsides å ta denne ruten. Få vite hva slags situasjonen ringer for deg å kjøpe en bil fra en privat selger og når du bør kjøpe fra en bilforhandler i stedet.

En ting å legge merke til er at de fleste enkeltpersoner bare har en bil for salg. Dette betyr at du må gå til et annet hus for hver bil som du ønsker å sjekke ut. Sjansene er gode for at du ikke vil kjøpe den første som du ser på, spesielt hvis du er kresen. Dette betyr at det kan ta dager eller uker for å finne bilen du vil, noe som betyr at du ikke bør ta denne ruten hvis du er i en hast med å kjøpe. Hvis du trenger å gjøre ditt kjøp innen få dager, bør du ta turen til en forhandler som har mange brukte biler for salg, slik at du kan se alle alternativene på ett sted.

Hvis du har tenkt å betale kontant for kjøretøyet, kan det hende at går til en privat selger fine. Men hvis du ønsker å finansiere, kan det bli mer komplisert. Du må bestemme auto du ønsker, og deretter gå til banken for å få et lån. Du vil deretter bringe en sjekk fra banken å gi til selgeren. Tydelig, denne ordningen kan ta litt tid basert på begge tidsplanene, siden det er lite sannsynlig at du ville være i stand til å prøvekjøre en kjøretøy, få et lån fra banken din, og deretter gi penger til selger alle på en dag. Derimot er det vanlig å få et lån fra en forhandler bankmann samme dag du plukke ut bilen du vil kjøpe.

Selvfølgelig, er en av hovedgrunnene til at mange mennesker velger for å kjøpe fra en bilforhandler sjelefred. Hvis en person selger du en bil som viser seg for å være en sitron, han eller hun kunne bare forsvinne før du kan ta kontakt for å be om pengene tilbake. Men forhandlere har rykte å opprettholde, og det er derfor de ofte har garantier og streber etter å tilby god kundeservice. Derfor kan du bare føler mer selvsikker får du god kvalitet når det gjelder brukte biler fra forhandlere.

Klart, hvis du har det travelt, Planlegg å finansiere, og vil stole på at bilen er i god form, bør du hodet til en forhandler. På den annen side, hvis du kan tilbringe noen uker ser på brukte biler og ønsker å betale kontant, kan du nyte besparelser får du ved å kontakte noen private selgere. Bare sørg for å ha litt ekstra penger som er lagret i tilfelle du trenger reparasjon rett etter at du har kjøpt bilen.