Biler

Høy ytelse biler av volkswagen

Det er flere ting som kommer til tankene når en person tenker på "high performance", inkludert høyytelses dekk, turboladede motorer og forbedret eksosanlegg. Vurdere APR'S (som har vært i virksomhet siden 1997 og er en 36 000 kvadratfot automotive ingeniørfirma i Alabama), definisjon, "styrke kjøring erfaring med ingen kompromisser." APRILS misjon er å tilby maksimal utvikling og høy kvalitet ettermarkedet produkter ytelse for mange biler og bilprodusentene, inkludert Volkswagen. Noen av bilene inkluderer VW Jetta, Golf, Polo, Scirocco, CC, Polo, Beetle, Eos, Passat, Tiguan, Touareg og Sharan. De er mange modeller APR kanne knep å max med sine produkter med høy ytelse.

Det kan hende du nysgjerrig på hva slags høyytelses produktet du kan få fra denne spesialitet-selskap. Hold lesing nedenfor for noen:

1: ECU rekalibrering: det viktigste mange folk tenker på når de tenker på høy ytelse er biler med en turboladet motor. To av bilene som kvalifiserer for denne motoren oppgraderingen av april er Jetta og Golf, men være trygg på at kontroll og sikkerhet ikke er ofret. Faktisk, ECU motor oppgradering kalibreres på nytt kontroll strategi av motoren, som øker trykket, air drivstoff prosenter og forbedrer timing å gi deg ekstra kraft. Golf og eller Jetta med denne oppgraderingen vil øke deres hestekrefter til 130 og dreiemoment til 176 lbs. per fot. Andre VW-modeller kan også få noen motoroppgraderinger gjennom APR også.

2: RSC eksos: en annen høy ytelse produktet tilbys av APR er "Reflekterende lyd avlysningen", eller RSC eksos. De fleste mennesker aldri vil knytte eksos-systemet som en høy ytelse produkt for kjøretøy, men dette systemet vil hjelpe kjøretøyet som Jetta å utføre enda mer effektiv måte, samt legge til sin skapningen bekvemmeligheter. For å være konkret, denne produsere maksimerer eksosen gasstrømmen og stopper støy i kabinen av kjøretøyet. Faktum er at APR sier at hver lyddemperen er gjort for å stoppe noen lyder, som vil også forbedre ytelsen til motoren.

3: Anti-svaier suspensjon barer: selvfølgelig, stor suspensjon går en lang vei. En annen APR høy ytelse produkt som tilbys på CC-modellen er anti-svaie barer som vil redusere bilens kroppen rulle mens økende slip vinkelen. Selv om dette produktet først ble opprettet for de som rase, vil mange mennesker ikke gjøre det på deres VW CC. Disse barer vil både redusere kjøretøy vekten og øke stivhet, for å gi passasjerene et tryggere og lettere kjøretøy.

4: Oppbremsing ytelse: dette høy ytelse produktet ble først utviklet av Volkswagen Racing UK og distribuert til april. På grunn av å være bevist på banen, er det ikke klar for din VW med funksjoner som maksimert bremseklosser, brems calipers, brems rotorer og sikringsanlegg hub avstandsstykker og transportør calipers inne oppbremsing systemet. Selv bremseslanger var ikke igjen ut av forbedringene og legge til bremsekraft, gir deg en mer komfortabel og jevnere tur og forbedrer akselerasjon. Selv om systemet ble først utviklet for racerbanen, er det fortsatt gjelder for street kjøring.

Produkter med høy ytelse, som nevnt ovenfor er bare noen av forbedringene du kan få fra april som kan maksimere dine VW eller SUVS ytelse. Hvis du vil ha mer informasjon om VW biler og eller hvordan du kan få enda mer igjen for pengene, komme i kontakt med din nærmeste forhandler for VW umiddelbart.