Biler

Volkswagen verdiene: ytelse

Mange ganger folk har sagt utsiden av kjøretøyet vil fange deres øye først. Mens det kan være sant, er det faktisk det indre som vil få og beholde en driver eller en potensiell kjøper. Mens skapning komfort og design er veldig viktig, er det faktisk andre ting som gjør et kjøretøy attraktive. Ting som drivstofføkonomi, sikkerhet og kvalitet er viktig, samt ytelse, som er hva som er under panseret som vil gi en mer spennende kjøreopplevelse. Vi mener ting som overføringer, motorer og suspensjoner, pluss andre ytelse tilbehør som VW er kjent for.

Hva VW er forpliktet til å nå for driveren er biler som etterligner Autobahn som forhold, som tar en masse høy ytelse. Som et spørsmål om faktum, sammen med verdiene for design, kvalitet, miljø og sikkerhet er en annen av VWs kjerneverdier ytelse, som er understreket i alle biler, de produserer. Nå, er du sikkert lurer på hva slags Ytelsesalternativer VW tilbyr. Ta en titt nedenfor og Les om noen av tingene du kan få å oppnå at Autobahn som forhold.

1. Turbocharged.

Noen gang lurt på hvordan å få mer strøm fra en motor som er liten? Bare turbocharge det. Det er et faktum at alle modeller i VW kommer med et alternativ for en turboladet motor for å gi deg mer ytelse, nå du kan tenke på det som "praktisk ytelse."

2. Brems kurvekjøring.

De geniale ingeniørene som arbeider for Volkswagen utviklet noe som kalles XDS Cross differensial systemet, som kan bruke bremsene ikke bare for stoppskilt, men også for kurvekjøring. Fleste sier rettmessig at bremsene er for å stoppe, men i VW modeller, bremser kan også hjelpe deg hjørne bilen din bedre.

3. Om det er Golf-R, GTI, Jetta GLI eller Beetle, er det en overflod av ting VW tilbyr på sine spesialiserte ytelse modeller som er bare hva driverne er ute etter for å øke sine kjøreopplevelse. Du vil være i stand til å akselerere raskt opp landskapet, zip rundt kurver enkelt og bare nyte kjøreopplevelse å max med VW ytelse modellen.

4. DSG ytelse overføring.

For folk som er ute for å endre superrask utstyr, kan du ta en titt på de åtte VW-modellene som er utstyrt med DSG ytelse girkasse, som du kan få i enten en manuell eller automatisk girkasse. Denne overføringen vil ikke bare gjøre din kjøreopplevelse mer spennende, men det vil være mer drivstoff-effektive fordi jo raskere du kan endre tannhjul, bedre gass kjørelengde vil du få. Denne artikkelen dekker bare VWs verdien av ytelse, men denne DSG ytelse overføring kan også finnes under en annen av VWs kjerneverdier - miljø.

Ja, Volkswagen vurderer ytelse en nøkkel kjerneverdi, og de satt høyre tannhjul og tilbehør under panseret for å bidra til å oppnå den beste kjøring mulig opplevelse. Som nevnt tidligere, er ytelse bare en av de sentrale kjerneverdiene av denne automaker, også inkludert er miljø, design, sikkerhet og kvalitet. Hvis du er interessert i å finne ut mer informasjon, stoppe i på din lokale VW-forhandler i dag. Og husk å komme tilbake her snart fordi vi vil ha flere artikler å understreke de andre fire Volkswagen kjerneverdiene.