Biler

Riktig bil motor care

En bil er en stor investering, og du vil beholde bilen på veien i så mange år som mulig. Riktig bil motor care er avgjørende for å sikre toppytelse for livet av kjøretøyet. Fra olje lekkasjer og mindre motor reparasjoner til nye motoren monterer og denne utskifting, kan du finne omfattende motoren omsorgstjenester til rimelige priser på et full-service bilverksted nær deg. Nedenfor er litt nyttig informasjon om riktig bil motor care.

Vedlikehold

Mange faktorer som bidrar til liv i motoren, inkludert materialene den er laget av, hvor godt det er bygget og hvordan det er kjørt. Men er den største faktoren som bidrar til motoren levetid vedlikehold. Enhver bil, krever enten det er en restaurert klassisk eller frisk av samlebåndet, regelmessig motorvedlikehold omsorg å løpe riktig i mange år. Følgende kan være en indikator på at det er tid for en tune-up motoren:

Redusert gass kjørelengde

Mindre strøm

Sputtering eller drøye ut når stoppet

Banke lyd når du akselerere

"Sjekk motoren" lampen lyser

Bilens håndbok vil også gi anbefalinger om planlagte motorvedlikehold, så sørg for å følge disse anbefalingene for å holde garantien ugyldig.

Mindre reparasjoner

Fra tid til annen, krever hver motor mindre reparasjoner. Enten det er et belte, slangen eller ventil erstatning eller reparere en oljelekkasje, vil holde oppdatert med alle nødvendige mindre motor reparasjoner gå en lang vei å forlenge levetiden til motoren din. En kvalifisert auto-verksted kan diagnostisere motoren din og anbefale mindre reparasjoner som oppstår problemer. Når du tar bilen for produsenten-planlagt vedlikehold, vil reparasjon tekniker utføre en motor inspeksjon for å identifisere potensielle problemer som mekanisk. Å holde deg oppdatert på planlagt vedlikehold, derfor er en god måte å sikre at små problemer med motoren din er diagnostisert og fast før de forårsaker store problemer.

Major reparasjoner og utskifting

På et tidspunkt, vil hver motor kreve store reparasjoner eller erstatning. Følgende er alle store motoren reparasjoner eller erstatninger som er nødvendig for å få bilen tilbake på veien:

Kamaksel

Forgassere

Veivaksel

Topplokk

Motoren overhaling/utskifting

Drivstoffpumpe

Hodet pakninger

Sprøytebrukere

Inntaket manifold

Motor monteringer

Oljepumpe

Trinser

Timing kjede

Sørg for å finne en ASE sertifisert bil reparasjon tekniker for å sikre at du får de høyeste kvalitet tjenestene til en rimelig pris. For bil søkemotor reparasjonstjenester som vil holde bilen kjører problemfritt i årene som kommer, kan du finne en pålitelig auto-verksted nær deg. I Phoenix gir GearHead Auto Center kvalitet søkemotor reparasjonstjenester til rimelige priser.