Biler

Bil garanti-informasjon som du trenger å vite

Når du kjøper en ny eller brukt bil, vil du sikre at den har en god garanti. Bil reparasjonskostnader kan være svært dyrt disse dager, og det er derfor kjøper riktig garanti planen er avgjørende. En god bil garanti garanterer at du ikke vil ha til å betale ut av lommen for eventuelle reparasjoner som er nødvendig for å holde bilen i toppen rennende tilstand. Det er flere ulike typer bil garantier der ute, men så børsting opp på noen nyttig bil-garanti-informasjon vil gagne deg når shopping for din neste bil. Å velge riktig garantien som dekker dine behov, kan det ende opp du sparer mye penger, tid og hassle nedover veien. Her vil du finne viktig informasjon om bil garantier for å hjelpe deg å avgjøre hvilken type garanti er riktig for deg.

Grunnleggende garanti

Som navnet antyder, er denne typen garanti bare bones minimum som kan tilbys. En grunnleggende garanti vil dekke reparasjoner til visse kjøretøy deler som bryte på grunn av vanlig slitasje. Under denne typen garanti, når deler som dørhåndtak, vindusviskerne eller speil streike eller bli skadet på grunn av daglig bruk, vil de bli erstattet uten kostnad for deg.

Powertrain dekning

Som navnet antyder, er drivverk dekning en type garantien som dekker bilens powertrain, inkludert motoren, overføring, stasjonen aksler og andre store deler, for eksempel air condition-systemet. Reparasjon og utskifting av disse typer elementer kan bli svært kostbart. Derfor, hvis du kjøper en høy kjørelengde eller selv en mid-mileage kjøretøy, drivverk dekning vil trolig ende opp sparer du mye penger over livet til kjøretøyet.

Bumper-to-Bumper garanti

Den beste typen kjøretøy dekning du kan kjøpe er hva som kalles en "bumper-to-bumper" garanti. Denne typen politikk er bare tilgjengelig på nye biler, som, i bilindustrien, vanligvis betyr biler med mindre enn 60.000 miles. Det er viktig å merke seg at selv om navnet antyder at alle deler av kjøretøyet er dekket under denne typen garanti, det ikke er faktisk er tilfellet. En bumper-to-bumper policy kalles en ekskluderende policy, noe som betyr at visse kjøretøy deler er unntatt fra dekning. Les policyen som nøye hvis du vil vite nøyaktig hvilke deler ikke dekkes av garantien.

Hvilken type garanti du vil kjøpe vil avhenge av merke, modell og kjørelengde på bilen du har tenkt å kjøpe. Spør forhandleren for alle relevant bil-garanti-informasjon før du bestemmer hvilke ettall å gå med. Bil garanti detaljene omfatter også informasjon om eventuelle planlagt vedlikehold som er nødvendig for å holde garantien ugyldig. Pass på at du følger denne vedlikeholdsplan for å sikre at garantien vil dekke alle nødvendige reparasjoner nedover veien.