Biler

Bil detaljering - vip-behandling for din tur.

Det du din personlige bil å se nye selv etter fem år med behandling og alt du trenger å gjøre er å rengjøre bilen med en bøtte full av vann som er blandet med vaskepulver og en overdimensjonert svamp... nei dette vil bare holde bilen ren fra utsiden. Men det er tynn linje mellom en ren bil og en ren krystall-bil. Ren bilen ser ut som en vedlikeholdt bil, men en krystall ren bilen ser ut som en "splitter ny bil en juvel faktisk'.

Bil detaljering kommer hendig når du vil at bilen til å se på sitt beste hver andre dag dermed ikke begrense deg til vaskemidler når du vasker bilen. Du kan bruke avfettingsmiddel, polishes, voks, bestemt børster og hva ikke, ja din bil behov en VIP-behandling således bruker alle disse utstyr vil gi din bil et nytt utseende.

Bil detaljering er for deg, en beste løsning; er det utover vanlige rengjøring og børsting av bilen. Det er spesifikke, enkelt og gi best resultater. Start med rensning indre av bilen med bestemt børster; støv alt støv fra hver krok og hjørne. Bil matter er en egen området Rengjør din matter med skummende renere å fjerne flekker av vann eller smuss, vacuüm, tepper og matter. Ved hjelp av papir håndklær og svamper feilfri hele side av bilen og bare bruke rengjøringsmidler og dressinger vaske dine matter og lage seg perfekt som ny. Etter å ha tilbrakt en bestemt mengde tid på tepper og matter fortsette setetrekk, bruk en conditioner som passer din setetrekk og gi din dekker et kunstnerisk preg. Rengjør plasser spesielt fordi ekstra glans er svikt, noen ganger folk vil gå ut av bilen hvis setene er for glatt, og du ikke vil at rett? Dermed kontrollere bil detaljering guide og vedta disse ideene og rengjøre bilen på riktig måte.

Den mest kompliserte delen av bilen er dash-board fylt med alle knappene og kontrollere, rengjøring dashbordet er svært utfordrende dermed rense den med bomull vattpinner, bruke riktig rengjøring produkter som går perfekt med materialet av dashbordet ikke for mild eller skinnende.

Komme til vinden skjold, windows og briller for å gjøre dem krystallklart Bruk god kvalitet vaskemiddel og rense den med papirhåndklær og svamper. Bruk voks; et beskyttende lag på vinden skjold og speil vil hindre dem fra riper og mindre skader.

Hvis bilen står overfor alle maling problemer deretter ta seg av malingen fordi det er svært viktig for det første inntrykket. Gi eneste oppmerksomhet til grunning, eller fjern pels hvis det er riper eller merker. Påfør maling jevnt og deretter vaske bilen med bilen vaske såpe for å kontrollere malingen perfekt.

Ikke glem hjulene, mens du bruker børster sammen med en renere vask felger og innsiden av hjulene Kontroller at hjulene er kult. Bare velge disse syrer som dress din hjul ikke bruker feil syre ellers vil du være i store problemer. Begynne å bruke voks hver mutter og bolt av bilen, hengsler over dører med bomullsklut, og bilen er godt å gå.Tvert imot gi bilen en behandling som vil gi tilfredsstillelse når du kjører den, og dessuten krystallklart bilen vil aldri unnlater å fange folks oppmerksomhet.