Biler

3-serie vs a3 - slaget kompakt ledere

Hvis du er en bilfører med øye for stil, og er på jakt etter en liten mid-range luksus, så er det to standout valg bør du vurdere; BMW 3-serien og Audi A3. Ingen kan nekte at vi for tiden lever i tider med nøysomhet, og salg av luksuriøse biler er fallende, noe som gjør dette til det ideelle øyeblikket for kjøpere å øye opp noen søte tilbud.

Både BMW og Audi har år med å selge biler på betydelig fortjeneste bak dem, slik at de kan sukker frakken tilbudene de er nå i stand til å tilby. Hvis du har penger til å splash, kan nå være sendetid til streik.

Til tross for begge på mindre dyr slutten av mid-range luksus bilmarkedet, både BMW 3-serie og Audi A3 forblir moro biler å kjøre. Den mest populære versjonen av A3 har en turbo-ladet, 2-liter direkte injeksjon-motor som gjenstår drivstoff-effektive. 300 Hestekrefter 135i motoren gir det et nivå av rå styrke sjelden sett fra tyske produsenter.

A3 også tilbyr rikelig med innvendig plass og komfort, og gir inntrykk av en trygg ennå sporty stasjon. Det har også trounces BMW 3-serie når det gjelder driftskostnader.

I 2013 A3 premie, i forhold til BMW 335i tilbyr en whooping 30 mpg for bykjøring over BMW's skuffende 19 mpg. Hvis kostnader og effektivitet er øverst på listen for kjøpet, da vinner A3 hendene ned. A3 har eksistert siden 1996, og er ansett av mange som den første mid-range luksus hatchback skal være tilgjengelig på markedet. Audi har bygget på deres ekspertise siden den gang.

For å holde deg trygg hvis du er uheldig nok til å være involvert i en kollisjon, kommer A3 med foran driver og passasjer kollisjonsputer, samt front-seat sidekollisjon, full-lengde hodet-gardin kollisjonsputer og bakre side-thorax poser. Det kan også skilte med stabilitetskontroll og anti-lock bremser, og spesielt en auto-brems system som bistår drivere på hill-holder.

BMW 3-serie kan matche noe Audi A3 kan gjøre når det gjelder ytelse, selv om drivere med erfaring med både biler kan fortelle deg at base-modellen BMW ikke synes å svare i tillegg til A3. Prisen for en sammenlignbare kjøp blir større, men for at du får en mer luksuriøst og romslig hytte - faktisk er det kanskje i form av komfort og luksus som BMW 3-serie scorer høyt over A3.

Når det gjelder strøm, hvor mye muskelen du vil bruke i din motor er opp til deg. 328I kommer med en 2-liters, firesylindret motor, mens 335i har den 3-liters sekssylindret versjonen. 328I vil gi deg 240 hk og 335i 300; både med boost nok å få deg fra skrivepapir til 60mph på under seks sekunder.

Safety-Wise, scorer BMW høyt. Sin side og foran sidekollisjon barer vil holde deg og din elsket seg trygt bør det utenkelige skje, pluss alle 3-serien sedan er utstyrt med foran og foran Sidekollisjonsputer, i tillegg til hodet Sidekollisjonsputer som dekker begge rader.

De nyeste modellene kan også inkludere både blind flekk og lane avgang sikkerhet enheter, samt en automatisk kollisjon varslingssystem som vil informere nødnumre hvis du er involvert i en ulykke og alvoret i hendelsen.

Når det kommer til å gjøre en avgjørelse mellom Audi A3 og BMW 3-serie er det to hovedfaktorer som kommer til forgrunnen. som av pris og stil. A3 kan betraktes som en entry-level kjøp når det kommer til en verden av mid-range luksus, men en perfekt respektabel en, mens den 3-serien er en eller to trinn opp.

Det er liten tvil om at BMW 3-serie har mer stilige appell og scorer tungt når det gjelder luksus og det lille ekstra som er ryddig. Men kommer alt dette på en premie, ikke bare for kjøpesummen, men også i løpende kostnader over levetiden til bilen.