Biler

Bildekk ser klumpete? få den sjekket så snart som mulig!

Sommeren er her, og det er på tide å finne veien for eventyr med venner og utflukter med familien i helgen. Det er ingen større glede enn et godt bilferie - med musikk spiller, windows rullet ned, og i selskap med gode mennesker, gode tider er alltid rundt svingen; imidlertid hvis bil dekkene på kjøretøyet er klumpete eller misdannede, du kan være å sette deg selv og dine kjære i møte med unødvendig risiko. Mange mennesker er ikke klar over den potensielle skadevirkninger som kan være forårsaket av en bulkete bildekk - de er glade for å anta at de er forberedt på å treffe den åpne veien, og dobbeltsjekke alt fra deres piknikkurver til ruten som de velger å ta; men potensielt farligere enn å bli mistet i landskapet er klumpete, humpete bil dekkene.

Så, hva slags skade kan et misdannede dekk forbilde? Først av alt, kan en humpete bildekk peke til en feiljustering i bilen. Hvis dekket er viser klumpete eller ujevn slitasje, spesielt på ytterkanten av slitebanen, er sannsynligheten at det er tid for en planlagt kjøretøy justering med en lisensiert kjøretøy mekaniker. Justeringen prosessen kan mekanikeren til å omstille hjul og dekk vinkler for å unngå ujevn, unormal eller tidlig slitasje. Tenk på dette som nødvendig forebyggende vedlikehold - et nytt sett med dekk er ingen liten regning, og å holde bilen din godt vedlikeholdt kan spare deg en god del av dine hardt opptjente penger - en dekk rotasjon og kjøretøy justering kjører for mye mindre enn et nytt sett med dekk helt!

Nå, hvis du oppdager en hard klump i dekket, er det på tide å hightail det til en bil butikk så snart som mulig. En hard bump eller protrusion fra bildekk peker til noen relativt alvorlige problemer som venter på å skje, og venstre for å være, en potensielt livstruende situasjon for fører og passasjerer i bilen. Denne typen klump i en bildekk peker til enten et kompromiss i sideveggen (som er området mellom slitebanen dekk og rim perlen dekk), eller en ødelagt radial belte (som er funnet inne i Tyr, og funksjonene for å gi en jevnere tur, i tillegg til å forsterke mønsteret for å gi bileiere høyere kjørelengde og forbedret kjøretøyets ytelse). Begge disse situasjonene sette bildekk i ekstrem fare for blåser ut på grunn av presset av klump opprettingen av et svakt punkt, spesielt mens du kjører ved høye hastigheter. Det er, selvfølgelig, det beste alternativet å bestille en umiddelbar avtale med din kjøretøy vedlikehold mekaniker og ha dem erstatte tyre(s) i spørsmålet før du drar ut på motorveien.

Selvfølgelig er utsiktene til å ha en bil dekk blåse ut mens du kjører med familie eller venner på motorveien i sommer en skremmende en; noen proaktive tiltak tatt før du tar på ditt neste eventyr kan imidlertid bidra til å sikre at stasjonen vil være en jevn, trygg og hyggelig en. Pass på at du får kjøretøyet for planlagt vedlikehold, inkludert kjøretøy justering og utskifting av klumpete bil dekkene er to nødvendige skritt for å ta før du finner deg selv i grøfta i stedet for det planlagte målet manuelt.