Biler

Hvordan du kan grave en dam med en gravemaskin

En gravemaskin brukes majorly på byggeplasser, og den er ideell for å grave. Det kan også brukes til andre formål enn graving, spesielt når utstyrt med enkelte vedlegg. Du kan grave en dam raskt og effektivt med en gravemaskin fordi den har en bøtte og grave planting hyllene som gjør dammen forme enklere.

Før du begynner med graving, bør du utforme tjern på papir. Størrelsene, former og plassering for planting hyllene bør være klart angitt. Du kan bruke markør flagg for å kartlegge presis figur av dammen du har planer om å grave. Dette vil gi deg mulighet til å grave den riktige størrelsen av dammen og ikke gjør noen feil.

Høyre gravemaskin skal brukes for jobben fordi det er forskjellige størrelser og styrke av gravemaskiner. Hvis intensjonen er å grave en liten dam, kan du gå for en kompakt gravemaskin. Men hvis du vil grave en dybde på mer enn 14 meter, er det tilrådelig å velge en standard gravemaskin. Du kan leie på en lokal maskiner utleiefirma, og du bør være klar til å betale daglig for å holde maskinen. Det er viktig å kontrollere størrelsen til bøtte med gravemaskinen fordi hvis det er for lite, vil du tilbringe mer tid til å tømme ut området for dammen.

Videre bør du lese den medfølgende manualen riktig slik at du vet hvordan du skal betjene maskinen på riktig måte. Gravemaskinen bør testes før bruk ved å flytte det frem og tilbake, og du bør sørge for at du vet hvordan du skal betjene bøtte claws graving og dumping funksjoner.

En passende dumpe området bør velges for skitt og gravemaskin claw kan være manøvrerte fra graving området slik at skitt kan bli dumpet uten å flytte hele maskinen. Hvis du velger riktig dumpe området, vil forhindre du fra å flytte skitt igjen etter du er ferdig med dammen graving.

Dammen bør graves av lag, og du bør starte på kanten før du betjener mot midten. Du bør forsøke å lar nok plass for manøvrering gravemaskin ut av dypere terreng. Du må kontrollere at du grave i henhold til planen og grave din skal være så perfekt som mulig. Du bør trekke ut sanden riktig og dumpe det i dump området du har opprettet.