Biler

Se ikke nå, men bilen følger du

Akkurat når du trodde det var trygt å snakke på en plast kopp med en streng som går til en annen uten NSA lytting i via satellitt teknologi - nå virker det bilen er det nyeste overvåking verktøyet, potensielt mye mer krenkende enn regjeringen, som det vil ta opp alt du gjør. Ting som din hastighet, akselerasjon, miles du kjører, retardasjon, og hvor hardt du ta svingene. Selvfølgelig, dette par med hvilken som helst mobiltelefon bruk under kjøring mellom steder vil også bli sett, sammen med bilbelte bruk, og hvem vet hva annet i fremtiden - og tro du meg at fremtiden er nesten over oss. La oss snakke.

Ja, det var en interessant stykke i Wall Street Journal av Leslie Scism publisert på 5 August 2013 tittelen; "Statene oppdrett er det: mens du kjører," og den beskriver deres nyeste teknologien, som hvis du installere det på din bil og hvis du kjører pent, kan du være foretrakk for en drastisk reduksjon i Bilforsikring - kaller det; "god sjåfør rabatt"og som en god nabo, vi ser deg? Hvert trekk det vil si, mens du kjører. Det vil systemet også vite hvor du parkerer bilen, det nøyaktige plassering og "din hastighet i forhold til bokførte fartsgrensen," men det er ikke alt, hvis du installerer dette nå, du får "gratis Ginzu kniver" og operatører står ved.

Mellom analytics av online sosiale nettverk, informasjonskapsler som følger deg som du surfer på Internett, og alle disse priser programmer, pluss kabel-selskapet, telefonselskapet og din ATM, bruk av kredittkort, stole på meg du er under ur 24/7 disse dager. Forbruker Vær advart. Mitt spørsmål er; er dette går for langt? Vel, du trenger ikke å registrere deg for stater oppdrett Bilforsikring "safe driver"-programmet, men hvis du gjør, du stå å spare en masse penger hvis du følge reglene. De er ikke alene, andre store Forsikring operatører gjør det samme, flere til å følge.

Bare starte opp kjøring, du kan ikke ha et valg, som forskjellen i prisen kan være drastisk. Og det er ikke at OnStar systemet ikke er følger du allerede, eller Smartphone GPS, faktisk hvis bilen er nå følge deg, det er bare mer lik informasjon for ennå en annen kilde, og jeg vedder regjeringen, politiet og andre etater vil kunne stevning det hvis de ønsker for. Så, det kunne klare deg om en forbrytelse, eller dømme deg avhengig av hvor du går, hva du gjør, hvordan du kjører, og hvem du knytte. Jeg håper du vil Vennligst vurdere alt dette og tror på den.