Biler

Tre egendefinerte bil detaljering karriere tips

Hvis du skal arbeide i bilindustrien maleri og auto anholde, er her tre avgjørende tips for å ta hensyn til.

1. Hvem bil detailers er og hva de gjør

Bil detaljering inkluderer interiør og eksteriør rengjøring og detaljering av motorer, de er ansvarlig for å gjøre mindre reparasjoner, fjerne swirls og defekter, polering, fjerne flekker og smør bilvask, støvsuging og sjamponering møbeltrekk, lakkbeskyttelse, polering og voksing og rengjøring hjul. I tillegg til disse plikter og ansvar forfølge mange teknikere som starter en karriere i egendefinerte bil detaljering automotive maleri.

2. Få deg en grunnleggende opplæring

Mens bil detaljering eksperter ikke trenger å delta på en fire-års studie ved et universitet, er det viktig å skrive inn karrierefeltet automotive med noen offisiell trening. Mange community colleges og teknisk, yrkesfaglige skoler tilbyr to år grader og sertifisering i bil detaljering. Noen programmer kan tas på mindre enn tre måneder, og tilbyr utdanning på grunnleggende av kjemiske bruk, bruk av spesifikke verktøy og utstyr, sikkerhet, utdanning på komplett motor og kroppen detaljering, og kunnskap om hvordan til å prise sine tjenester og nyttig forretningspraksis.

3. Forbedre og bygge på at utdanning

Mens det kan være veldig fristende å bare de mest grunnleggende av kurs er ferdig og starte selv i en bil detaljering jobb innen et halvt år, bør personer som ønsker en mer langsiktig karriere vurdere å fortsette sin utdanning og muligens jobbet som lærling. Det amerikanske Bureau of Labor Statistics foreslå at personer som bare opererer innenfor rammen av bil detaljering gjøre mellom $20.000 til $30.000 i året, mens de dyktige i bilindustrien maleri og ansatt som auto kropp og maling teknikere kan tjene så mye som $80.000 i året. Journeyman auto kropp og maling teknikere bygger på det grunnleggende de lære som bilen detailers og legge til denne kunnskapen til muligheten for å fjerne og installere auto kropp paneler, deler, og glass, muligheten til å fullstendig forberede et kjøretøy for maling, detaljer arbeid og ferdigheter til å bruke høy overføring maling utstyr. Lære disse ferdighetene i en bil skolen gir deg en bedre forståelse av industri-standard metodikk, og en grad officialises din utdanning for din fremtidige arbeidsgivere. Selvfølgelig, velger å jobbe som en bil detailer og læretid som en bil maler under en etablerte tekniker er en fin måte å få hands-on trening samtidig er betalt.

For å lykkes i bilindustrien karrierer som bil detaljering du må ha lidenskap for arbeidet, har en grunnleggende opplæring, og være villig til å fortsette og forbedre grunnleggelsen blokker av din utdanning. Karriere skal være åpen for avansement, slik at du frihet til å vokse og modnes som en bil-baserte tekniker. For mer informasjon, kontakt en automotive skole nær deg i dag.