Biler

Forskning brukte biler kan hjelpe deg å få en bedre avtale

Hvis du er shopping for brukte biler, er du sikkert lurer på hvilke skritt du kan ta for å forsikre deg om at du får den beste avtalen mulig. Det er noen strategier du kan bruke til å få deg forberedt, men akkurat som da du var på skolen, lekser er trolig viktigste du kan gjøre for å forberede for å kjøpe en pre-eide kjøretøy.

Ditt første stopp bør være å din begrunne forbrukerbeskyttelse kontoret. Dine rettigheter som kjøper varierer fra staten, men du bør kunne i det minste få noen nyttige tips og koblinger fra deres hjemmeside. Du bør også informere deg om hva markedet er som for merke eller modell du har din øye på. National Automobile forhandler Association utgir en bruktbil guide, og Kelley Blue Book er fortsatt en standard for mange kjøpere. Begge publikasjonene kan vanligvis finnes på offentlige bibliotek. Mens du er på den, er Center for Auto sikkerhet en god kilde til informasjon om sikkerhet defekter, minnes og service bulletiner. Hvis merke og modell du ser på har hatt deler tilbakekalt, pass på at du spør forhandleren om at bilen har spesielt vært utstyrt med reservedeler.

Når du besøk forhandlere, sikre at du får de kjøretøy identifikasjonsnummer (VIN). Denne stykke informasjon er avgjørende for din forskning. Med det, kan du bruke online databaser for mer informasjon om bilens historie. Nasjonale motorkjøretøyer tittelen Information System har flere godkjente leverandører som kan utføre en tittel søk for deg. Undersøke det nøye--notasjoner som sier "berging" eller "ombygd" skal sende opp røde flagg, som burde enhver omtale av bil blir i en flom.

Hvis bilen passerer mønstre frem til dette punktet, er den siste fasen i prosessen å ha det kontrolleres av en kvalifisert mekaniker. Han eller hun vil kunne gi deg en tredjeparts opinion om tilstanden på bilen. Områder som han eller hun skal betale spesiell oppmerksomhet til er rammen og understell, samt motor, girkasse, dekk, bremser og sikkerhet funksjoner. Naturligvis, mekanikeren vil ikke gjøre dette gratis, slik at du og selgeren må bli enige om betaling vilkårene på forhånd. Som en generell regel, hvis bilen passerer inspeksjon, skal kjøperen betale for på mekaniker tid eller inkluderer kostnadene med salgsprisen; Hvis det er behov for betydelig arbeid, skal selgeren betale.

Shopping for brukte biler trenger ikke å være en stressende, hassling erfaring. Ved å gjøre forskning før du går på mye, og ved å stille relevante spørsmål når du kommer dit, kan du ha tillit til at kommer fra å vite at du er en informert forbruker. Både deg og selgeren kan gå bort fornøyd med en gjensidig fordelaktig forretningstransaksjon.