Biler

4 inspirerende auto karrierer

Ikke bare gjør mesteparten av landet kjører på biler, men den store verden avhenger i stor grad på motorkjøretøyer transport for både mennesker og Last. Holde alle disse kjøretøyene kjører er en stor jobb - en jobb som holder et stort antall personer som er ansatt i et stort utvalg av karrieren feltene. Dette er bare noen av de mer spennende karriere-alternativene som er tilgjengelig for de som velger å komme inn i bilverdenen feltet.

Kroppen og maling spesialist

For mange - om ikke de fleste - bileiere, er ser stort sett alt. Som noen besittelse som skal være på offentlig visning på regelmessig basis, er et stort antall bileiere svært opptatt av estetikk av sine kjøretøy. Det ser ut av et kjøretøy spiller ofte en stor rolle under bilen shopping prosessen, samt rengjøring og vedlikehold.

Som en kropp og maling spesialist, vil din jobb være å ikke bare reparere strukturell skade som et kjøretøy kan har opprettholdt, men også gjenopprette bilens visuell appell så det ser ut i det minste så bra, om ikke bedre, enn det gjorde opprinnelig. For kroppen og maling spesialister er ta en dessverre skadet bil og gjøre det ser ut som ny meget tilfredsstillende.

Bildesigner

Hvis du virkelig ønsker å komme inn i verden av automotive estetikk, er det noen yrkesvalg bedre enn automotive design. I motsetning til andre kjøretøy relaterte karrierer, bli en bildesigner krever en grundig interesse i og forståelse av design generelt som krever en betydelig design aspekter av din utdanning.

Men trenger bil designere også en sterk forståelse av mekanikk og aerodynamikk. Dette krever en tverrfaglig tilnærming som har en sterk vekt ikke bare på design, men også på mekanikk. Bil designere er svært innflytelsesrike i verden av design.

Samlebånd Worker

Mens på overflaten ikke kan dette høres ut som de fleste opphissende av yrkesvalg, er rollen som samlebånd arbeideren endret betydelig de siste tiårene. Mens datamaskiner og roboter gjør mye av arbeidet, samlebånd arbeiderne er nå ofte godt bevandret i datamaskiner og robotikk, som det er ofte en viktig fasett av jobben. Som alltid, å være en samlebånd arbeideren innebærer tilfredsstillelse av å sette sammen kjøre biler som gjør verden.

Bilindustrien servicetekniker

Det er mye mer arbeid som går inn å holde biler på veien enn bare å fylle gasstanken. Et stort flertall av kjøring offentlige vet svært lite om bilen vedlikehold og reparasjon. Dette er der Automotive serviceteknikeren kommer inn.

Som en Automotive servicetekniker, vil du fylle rollen som er uvurderlig for å sørge for at kjøretøy fortsette å kjøre trygt og pålitelig. Som mange andre auto karrierer begynner bli en Automotive servicetekniker med riktig utdanning.