Biler

Ser frem til en bilvask i dag? gi bilen din beste vask

Bilvask utgjør en viktig del av bilens vedlikehold. Ikke bare å holde bilen ren gjør det ser mer visuelt tiltalende, men det hjelper også for å beskytte utsiden, i tillegg til indre av bilen. Dessverre, det er mange av oss som fortsatt tyr til en slange pipe og noen parabolen vask agent når det gjelder rengjøring bilen.

Sannheten er, bil kroppen ikke er så sterk som de pleide å være. Faktisk, kan å trykke litt for hardt på en dør bare forlate en permanent bulk. Det eneste dette betyr for deg er at du må du ta ekstra forsiktighet for å sikre at du ikke ender opp skade maling jobb i en eller annen måte. Etter behov som en bilvask er, du vil bare føre mer skade hvis det ikke er gjort på riktig måte.

En av de viktigste faktorene som kan hjelpe deg med å avgjøre om bilvask er gjør mer godt enn skade eller omvendt er rengjøringsmiddel. Dette er noe mange mennesker gjør ikke lagt mye tanke i, og bare bestemmer seg for å holde seg til hva de tror gjør jobben best til en god pris.

Fleste velge vanligvis oppvaskmaskin såpe siden det er kjent for å få jobben gjort med minimal innsats. Dessverre, dette brukervennlighet innsats kan komme på bekostning av å ha fine riper over hele bilen kroppen og maling kan gå kjedelig før enn du tror. Det eneste rette på dette problemet er å kjøpe en anstendig bilvask væske som er spesielt utformet for jobben. Disse rengjøringsmidler kan koste en dollar eller to ekstra, men betale ekstra nå kan være et bedre alternativ enn å betale for en maling jobb noen år nedover veien. I tillegg inneholde disse rengjøringsmidler balsam som kan bidra til å holde malingen skinne for så lenge som mulig, samt bidra til å holde riper.

Et annet sted hvor de fleste bil rengjøringsmidler vanligvis går galt er tiden når det gjelder å tørke av væsken. Gamle stykker av tøy, husholdning svamper og billig bil votter bør definitivt holde off-limits, spesielt for biler med mørkere maling. Disse materialene er kjent for å forlate bak virvel merker og riper, som kan bli enda mer fremtredende på mørkere farger, spesielt metalliske seg. Den beste måten å tørke av alt er å bruke merkede mikrofiberklut - noe som kan vare du over en lengre periode, og som også uten å koste mye. Mikrofiber sikrer at støvpartikler ikke glir mot maling og forårsake riper eller skraping av noe slag.

Disse grunnleggende retningslinjene vil sørge for at du skal kunne gjøre mest mulig ut av bilvask uten å forårsake ekstra skade.