Biler

Vann-mindre bilvask løsninger er måten å rengjøre bilen uten å ødelegge maling jobb

Å eie en bil som kjører på fire hjul kan gi en følelse av stolthet til best av oss, uavhengig av prislappen knyttet til den. Jada, du har jobbet hardt og fikk deg en bil, men å holde det rent og skinnende er noe du trenger å være bekymret. Heldigvis, så lenge du følger de grunnleggende reglene i vedlikehold, bør det ikke være mye av en problemfri.

Bilvask kan arbeide underverk med bilen din, både i form av estetikk og vedlikehold. Ikke bare gjør det bilen se renere og mer tiltalende, men det kan også hjelpe bilens maling jobb og interiøret vare lenger. Tross alt, er en bilvask ikke bare begrenset til å sprøyte vann på en bil med en slange og litt oppvaskmiddel!

Vanligvis består en gjennomsnittlig bilvask av tre hovedkomponenter - vask seg selv, og et lag med bil polsk eller bilvoks. Den polske og voks trenger ikke være så ofte som bilvask seg selv, men det hjelper å hindre rust, samt gi en fin glans og lukten til din bil.

Kommer tilbake mot bilvask, ville alle med selv den minste idé vite at nøkkelen komponenten her er vann. Også, er jeg sikker på at ganske mange av oss har også muligheten til å spekulere på hva som skjer med metall hvis i tilfelle langvarig kontakt med væske. Selv om ingen fremtredende spor av effekter vil stå tilbake etter at du er ferdig med vask, men ting kunne bare gå sør i det lange løp. Videre, kan vannet ditt regningen på slutten av måneden heve øyenbrynene litt.

I stedet for å kaste bort liter vann på en enkel bilvask, samt risiko skrape bilen, ville smart ting å gjøre i dette tilfellet være å gå for en waterless bilvask. Ikke bare kan denne metoden av bilvask hjelp du spare over nitti prosent av vannet ditt regningen, men du også ende opp med å få mye mer enn bare en gjennomsnittlig vask.

Prosessen starter når ingrediensene danne et lag rundt støvpartikler tilstede på bilens kroppen, noe som hindrer dem i å skrape direkte mot maling. Du kan deretter tørke av laget av gel med en myk mikrofiberklut å sikre en rask rydde opp. På denne måten ikke bare får du å spare tid, innsats og penger, men også fred i sinnet om ikke ødelegger bilens maling jobb. Pengene du sparer over tid kan også brukes til andre formål som de spoilere du alltid har ønsket eller et nytt sett med høyttalere, å hjelpe deg å få din tur selv slicker. Ingrediensene som utgjør bilvask generelt inneholder også noen voksen partiklene samt en tetningsmasse å sørge for at du ikke trenger å rett ut mer penger for en voks eller polsk.