Biler

Driving test tips - læring trygg kjøring vaner og øve med en god lærer

For å kunne kjøre i dette landet, må du sende en skriftlig test og veien test. Du må vise til en profesjonell at du forstår reglene av veien, og at du kan kjøre sikkert. Mange mennesker har problemer med veien test fordi de er uforberedt. Denne testen krever mer enn bare kjører rundt i noen minutter. Det krever at du kjøre, parkere, sjekk din speil, slår på riktig måte, brems riktig, og så videre.

Kan du gjøre dette? Har du en god lærer? Å ha en god lærer er viktig siden du ikke kan bare begynner å kjøre selv. Du trenger noen som vil fortelle deg hva du skal gjøre og hvordan du gjør det. Denne personen skal kunne ikke bare fortelle deg, men viser deg hvordan du skal kjøre. Når du gjør en feil, bør de peke den ut til deg.

Du bør også lære trygt vaner. Det er viktig å komme inn i vanen med å sjekke speil og blindsonen.

Her er noen tips for å hjelpe deg.

· En av de viktigste tingene du trenger å gjøre er å sørge for at alle har sine bilbeltet før du begynner å kjøre. Du er ansvarlig for alles sikkerhet. Nekte å kjøre hvis noen ikke ønsker å bære deres bilbeltet.

· Kontroller at det er stopp skilt på veiene du øve på slik at du får for vane å bremse ned og stoppe. Noen folk tror det er greit å rulle av et stoppskilt. Det er ikke - og gjøre så vil føre til å mislykkes. Du må øve bremse ned og kommer til en fullstendig stopp.

· Snakker av bremsing, nød du å høre hvor å gjøre det riktig hvis du ønsker å være en god sjåfør og bestå testen. Praksis å trykke ned på pedalen. Gjøre det forsiktig og ta bilen til en stopp. Det bør gjøres gradvis. Aldri, aldri brems hardt med mindre det er en absolutt krisesituasjon.

· Prøv å være så observante som mulig og holde øynene på andre drivere. Hold øynene beveger seg rundt deg. De bør ikke stå overfor frem hele tiden. Vet hva som skjer foran deg, og bak deg, og til venstre og høyre. Det vil ta litt øvelse å bli observante, men du vil få bedre i det i tid.

Dette er bare noen få ideer for å hjelpe deg med din praksis. Læreren din bør allerede være hjelper deg med å utvikle gode kjørevaner. Du vil bestå testen hvis du fortsette å øve hver eneste dag.