Biler

Kjøring praksis tips - hva du trenger å vite om praktisere for kjøringen din test og passerer

Student-drivere må ta en veien test for å bevise at de er ansvarlige bak rattet. Mange mennesker ende opp sviktende på deres første forsøk, og må ta det igjen en andre eller tredje tid. Så lenge du studere hardt og få mye trening i, kan du passere på ditt første forsøk. Kvaliteten på praksis er veldig viktig. Det er viktig at du har en god lærer som kan hjelpe deg å gjøre best ut av praksis tid.

Selv om det vil være en av de viktigste eksamener du noen gang ta, kan du ta det igjen og igjen hvis du ikke. Det er ingen regel som sier at du må passere det første gang. Likevel, passerer det første gang vil spare deg fra en masse skuffelse og stress.

Her er noen tips for å hjelpe deg å gjøre nettopp det.

· Ta din kjøring praksis svært alvorlig. Du kunne ha den beste læreren i verden, men med mindre du lytte nøye til alt de sier, du ikke vil videresende. Å ha en god lærer er bare en del av ligningen. Din deltakelse og vilje til å lære er en annen del.

· Vet nøyaktig hva du trenger å lære slik at du kan øve tilsvarende. Lag en liste over manøvrer du trenger å lære. Du kan også skrive ut en sjekkliste fra Internett. Plassere ekstra fokus på et område som du trenger hjelp med. Hvis du har problemer med en bestemt manøver, for eksempel lukeparkering, bruke ekstra tid på den. Se videoer. Spør din lærer å demonstrere. Ta din tid og praksis sakte.

· Du må lære å observere alle omgivelsene dine og å vite hva som skjer rundt deg hele tiden. Ikke bli så fokusert på din egen kjøring som du glemme andre biler på veien. Ikke glem å se for fotgjengere, sykler, spille barn og dyr.

· Del for å bli en god sjåfør er å lære pre-driving ritualer. Før du selv holder deg nøkkelen i tenningen, bør du kontrollere alle har på seg sikkerhetsbeltene. Husk å snu rundt og ser bak deg å sørge for at det er ingen objekter eller folk. Juster speilene og førersetet.

· Holde på å studere skriftlig materialet som du lære å kjøre. Frisk opp hukommelsen ofte ved å ta praksis spørrekonkurranser. Hvis veiene du øve på har ikke mange tegn, må du gå over tegn betydninger i en guidebok igjen før du tar veien test.

Så lenge du holder disse retningslinjene i tankene, og ta kjøring leksjoner på seriøst, bør du gå. Du må minst en bedre sjanse til bestått enn andre student-drivere som ikke er så forberedt.