Biler

Å utforske det første gang kjøper programmet

Å eie din egen bil er en drøm gått i oppfyllelse, spesielt hvis du fikk modellen har du lenge vært eyeing for. Men så, veien til gjennomføring av dette målet er sikkert ikke lett.

Du er ikke som økonomisk uavhengige og i stand som de fremtredende næringslivsledere er. Ja, du kan ha en vanlig jobb; men din lønn kan bare nok dine daglige behov, og hvis det er overflødig, det ville ikke være nok til å få deg din drøm auto. Du kan har spart opp for år; men så, hvor mange år må du til slutt samle penger du vil gjøre den første bilen ned betaling.

Det er mange grunner til hvorfor du ikke kan sette til virkelighet din drøm. Du kan være dypt lei av dette. Men hvis du vil bare ser hardt, vil du sikkert finne en mulighet der du kan kjøpe den overdådige og iøynefallende auto du har vært ønske i lang tid.

En av de mest populære måtene å oppnå målet ditt er gjennom det første gang kjøper programmet. Dette programmet er utviklet for personer som ennå ikke har opplevd kjøpe deres egen bil. En av de første kravene til denne tilnærmingen er å ha en vanlig, fulltids sysselsetting. Men, må du være med din nåværende arbeidsgiver i minst tre måneder for å være kvalifisert. De andre forholdene som inkluderer en gyldig bevis av inntekt og en ren kreditthistorie. Din gjeld forhold må likeledes være ikke mer enn 35% og har du to alternativer i å få din bil: finansiering eller leasing. Hvis du er ute etter for å få finansiering plan, har du å gjøre en minimum ned betaling på $500 og for den leasing; du må gi den første innbetalingen.

Med hensyn til vilkårene og betingelsene kan dette programmet en maksimal finansieringsperiode 72 måneder og 60 måneder for leieperioden (ingen depositum trengs). Det høyeste beløpet som planen kan fondet er lik $30 000.

Men med denne første gang kjøper program, kan du bare velge fra begrenset merker og typer kjøretøy. For en fullstendig liste, kan du be din bilforhandler slik at de kan gi den mest omfattende og oppdatert listen som de har.

I tilfelle plukke ikke er inkludert i det merkede området, kan du likevel få hånden på din foretrukne auto ved å utforske andre finansiering eller leasing muligheter. Derfor er det svært anbefales at du rådfører deg med din megler angående denne saken.