Biler

Admission card driver's test ved å studere og starter langsomt med praksis kjøring

Hvorfor så mange mennesker svikter deres førerprøven? For det meste, er det det faktum at de er uforberedt. Kanskje får de bare ikke nok praksis. Eller kanskje de har ikke nok selvtillit. Dette kan føre til kostbare feil.

Hvis du har fått din læring tillatelse må du sikre at du får mest mulig ut av din treningsøktene. Læreren din bør være noen som vil gjøre alt de kan for å hjelpe deg å bli en tryggere sjåfør.

Lære reglene trenger ikke å være vanskelig. Faktisk, bør du allerede være klar over dem hvis du har bestått skriftlig eksamen. Hvis du allerede vet hva skiltene mener, er neste trinn å egentlig svare på dem mens du kjører.

Du kan fortsette å friske opp hukommelsen ved å studere skriftlig materiale regelmessig. Bruke noen minutter på å gå over en drivende guide før du hodet ut for praksis.

Hvis din ikke ' behagelig bak rattet ennå, trenger du ikke å kjøre en gang. Sitter i bilen og plasser hendene på rattet i noen minutter. Hold den på riktig måte. Gjør deg kjent med alle signaler og instrumenter. Juster speilene slik at du kan se ut av dem klart og komfortabelt.

Starte ute og kjørte på en stor tomt parkeringsplass. Du trenger ikke å bekymre deg for å treffe andre biler eller folk. Ta deg tid de første dagene. Du vil begynne å venne seg til rattet, litt etter litt. Du trenger også å lære å kjøre i revers og parkere. Du trenger ikke å lære alt på en gang. Det kan ta litt tid for deg å få taket på det hele. Så lenge du studere og praksis, bør du gjøre bra.

Du må bevise at du er komfortabel bak rattet, og at du vet hva du gjør for å passere på dagen av testen. Hvis du gjør uberegnelig bevegelser, kan du ende opp rekkverket. Dette er hvorfor det er så viktig å lære styringsaggregater kontroll og hvordan å bremse riktig.

Du kan også mislykkes hvis du glemmer å sjekke speil og blinde flekker. Gjør det til en vane å gjøre dette ofte når ut for en praksis-stasjon.

Passerer din driver's test trenger ikke å være vanskelig - spesielt hvis du ta din praksis økter på alvor. Hvis en eller annen grunn, du tror du trenger mer tid til å lære, er det ingen regel som sier at du ikke kan starte på nytt igjen. Den skriftlige testen bør være enda enklere i neste omgang. Hvis du får ekstra tid til å øve, vil du sikkert går veien eksamen også.