Biler

Velge den beste bil dekselet for din bil

Hvis du er bøyd på å beskytte bilen din fra forurensning, liten dings, fuktighet og fugl avføring, har du å kjøpe den riktige typen av car dekselet. Det er forskjellige cover som er tilgjengelig i markedet. Noen av dem tilbyr totalt bil beskyttelse pakke mens andre la mye å være ønsket. Hold leser å finne ut mer om bil dekker som passer din bil.

Del av owning en bil, enten det er en Lexus, Hyundai, Infiniti eller Jeep, holder det ser kjempebra. Det er her alle vasking, voksing og rasping kommer i. Hver uke du detalj hver skrape blotch, nick og merke på utsiden av bilen. Likevel, alle disse kanskje ikke nok til å gi full beskyttelse. Fiender er overalt: fra skadelige ultrafiolette stråler til fugl akterdekk til sur nedbør. Alle disse kan folie selv den mest flittige bil rengjøring.

Den gode nyheten er at det finnes en bil tilbehør for å holde bilen rent. Det er, selvfølgelig, gitt den brukes når kjøretøyet vil bli parkert i en lengre periode. Dette er bortsett fra vanlige gulvmatter, Last liners og whatnot, selvfølgelig. Introduserer: bil dekker. Nedenfor finner du en rekke nyttige tips for å plukke ut rett dekselet for bil, lastebil, SUV eller van du eier.

Car dekselet Shopping Tips

I shopping for anstendig egendefinerte car dekselet, vurdere hva annet dekselet gjør dessuten dekke bilen.

Er det laget av slitesterkt materiale som puster, eller det kommer til å rive hvis tynget ned av snø og is?

Produktet, som vil tåle vær og klima ekstreme - harde vintre og glohet somre?

Er det i stand til å beskytte mot skadelige UV-stråler. For mennesker som lever i områder som Arizona hvor solen er ganske intens, gå for dekker som tilbyr maksimal solbeskyttelse.

Vil det være regn repellant eller minst regntett?

Kjøretøy deksler, som vil motstå støv og skitt? De beste holde selv de minste av støvpartikler fra innsamling, hva slags støv som kan ødelegge biler holdt i garasjen.

Dekker funksjonen flere lag for skjerming bilen mot selv mindre skade? Vær spesielt oppmerksom på dette hvis bilen er ofte parkert i offentlige områder.

Kommer dekselet med speil sidelommer? Dette sikrer beste tilpassing.

Er det en omfattende garantien gitt for dekning? Hvis så, Finn ut de tilgjengelige fargene og avkastning politikk (hvis noen) på valgte forsiden.

Toppen av linjen bilen dekslene kan for rengjøring i vaskemaskinen. Du kan bare merke kaldt til varmt vann, søke typisk vaskemiddel med blekemiddel-mindre, så tørke den på permanent trykk syklusen på tørketrommelen. Enkel. Selv de mest skitne kjøretøy dekslene vil være rent igjen. For best resultat, kontroller at du følger produsentens spesifikasjoner for riktig håndtering og omsorg.